Всички въпроси за вилата.
8180 - майстор
Брей, яко сте се развихрили.
Johny,
Пак нещо много се палиш.
Още на първото си включване в темата, без много приказки подкрепих Тани и Велси (не по принцип, а конкретно за случая), с което си казах мнението.
Най-тъпото е (по-нататък в темата), че всъщност аз съм привърженик на ОСЪЩЕСТВЕНИЯ ОТ ТЕБ вариант - ВЪНШНА изолация, което също ти ПОДЧЕРТАХ.
Когато се пита за МУХЪЛ, не съм привърженик на ВЪТРЕШНА, особено в масово изпълнявания вариант със скъпи и ТЪНКИ материали (Депрон, Термошилд - подвеждащо рекламирани).
Канех се да коментирам предложението ТИ ВЪТРЕШНА+ВЪНШНА, което пък виждам Тани подкрепя, а аз не (за сега, защото някои от доводите му са интересни).
При това разположение на "силите" сигурно щеше да се получи полезна дискусия, но уви.
Както и да е - то и разделът е "Всичко за вилата" - не му беше тук местото.
Живи и здрави! :)
бориславиния - помощник
от цялта дандания не разбрах като човек който също има проблем с мухъла заради изолацията какво трябва да направи
има ли зна4ение каква е стената- панел, тухла, ЕПК
има ли значение дали имаш дограма
как да се предпазиш от мухъла
ей такива неща
аз разгледах внимателно презентацията на фирмата и донякъде съм съгласен с модератора че доста нафукано звучи и ако човек е чел каква да е рекламна брошура и после пробва нещо винаги остава изненадан какъв малък ефект има
но нищо не се разбра от караницата
а и съм съгласен че човек трябва да внимава какво пише по форумите особено ако е човек (модератор или специалист) на който мнението це чува.
в края на карищата форумите останаха единствено място което не рекламна арена или място където да се мъчат да ти промият мозъка
Чопър - специалист
От цялата дандания нищо не разбрах!!! :shock: Но ще кажа нещо от личен опит. В една от стаите имах 2 прозореца разделени от стеничка 50 см. И по стената отдолу направо течеше вода... Смених дограмата ,като се бутна тази стеника , доиззида се отстрани и се сложи един прозорец. И тъй като сама трябваше да оправям стената след монтажа, за по лесно залепих листове стиропор от 1 см/със гребен/. И о чудо-сега стената е топличка и няма капка влага. Не разбирам може би от физика, само констатирам факт. :lol:

Тема "мухъл?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: