• 1
  • 2
Всички въпроси за вилата.
Duke_BG - специалист
има и по-лесен начин : Габиони
https://www.google.bg/search?q=%D0%B3%D ... AA#imgdii=_
mitron - специалист
Здравейте при положение че камъните ги имам и са ми в двора защо да не се ползват така ще си изчистя и двора а ето и след много работа и дъждове какво сме направили
Прикачен файл:
26042014365.jpg
Прикачен файл:
26042014363.jpg
Прикачен файл:
26042014368.jpg
а ето и на това място има вече изградена стена но нямам актуални снимки ще снимам и ще покажа
Прикачен файл:
03042014354.jpg
Caxo - специалист
При стари зидове от каменна зидария (зидана с кал) основната причина за подаването в някой участък е камък, поставен "прав". Вярно, че ти зидаш с циментов р-р, но все пак би било по-добре ако камъните ги слагаш легнали. Така зидовете биват доста по-устойчиви. Също така за подпорни стени няма нужда да им правиш второ лице от към гърба.
mitron - специалист
да това което казваш е много правилно и важно,но камъните които са изправени както са големи във височина са големи и в дълбочина повярвяй много тегнат пущините :-D
mitron - специалист
Ето малко снимки от готовите и изравнени зидове
Прикачен файл:
18052014378.jpg
Прикачен файл:
18052014377.jpg
Прикачен файл:
18052014387.jpg
Прикачен файл:
18052014384.jpg
Прикачен файл:
18052014388.jpg
Това е остава да им се направи шапка от бетон и съм намислил да им залепя от облицовъчния камък отгоре да имат завършен вид.Ще направя снимки и на това надявам се че ви харесва до тук направеното
Последна промяна от mitron на пон май 19, 2014 8:40 pm, променено общо 1 път.
ZMeyGorianin - майстор
Бомба е :prayer: Представих си как са строили пирамидите навремето...
Caxo - специалист
Супер в станал ! Помисли само как да го "затвориш" отгоре за да не се пълни с вода и да замръзва. Спред мен едни каменни тикли (плочи) би били идеалния вариант :)
mitron - специалист
да мисля с бетон и такива облицовачни плочи радвам се че ви харесва струваше си мъката, потта и бетона :-D
  • 1
  • 2

Тема "терасиране с камък" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: