Всички въпроси за вилата.
kuger - майстор
hidrazin написа:
Недей с ламинат. Още това лято ще се надуе по снадките и те ще щръкнат нагоре. Ще хвърлиш излишен труд на вятъра.
:partyman:
Масичката е в експлоатация, с дървен плот от груба дъска. Ламината ми е излишен. Труда ще е около час, между другото. Ама ще има фаца цяло лято :-D , другото - пак :shock: :-D :partyman: :partyman:
jinio - специалист
Другото може да опиташ да претъркаш отгоре и да лакираш с корабен лак. Мисля че няма да има проблеми.
stiv1961 - майстор
kuger написа:
Ами, на времето купихме възможно най-.... , като дебелина, качество, износоустойчивост, ... цена. Ще направя плота, без това ламината ми е излишен, колкото изкара все кяр. Само се чудя от какво и как да направя кантиране. 8 мм е ламината.
В строителните хипермаркети съм виждал да продават винкелчета 8х8, 10х10, напасваш и лепиш със силикон, даже отдолу фугирай със силикона и няма да просмуква влага.
kuger - майстор
stiv1961 написа:
kuger написа:
Ами, на времето купихме възможно най-.... , като дебелина, качество, износоустойчивост, ... цена. Ще направя плота, без това ламината ми е излишен, колкото изкара все кяр. Само се чудя от какво и как да направя кантиране. 8 мм е ламината.
В строителните хипермаркети съм виждал да продават винкелчета 8х8, 10х10, напасваш и лепиш със силикон, даже отдолу фугирай със силикона и няма да просмуква влага.
Благодаря Тяна, ще търся подходящо, по-скоро проблема ще ми дойде отгоре.
stiv1961 - майстор
Като сложиш доволно силикон и отгоре няма да имаш проблем. Като избие между плота и винкела наплюнчваш средния пръст и го обираш( задължително средния :-D ).
jinio - специалист
Ето и крайния резултат. Размери 104см х 200см

Прикачен файл

DSC_0223 (Copy) (2).JPG
DSC_0223 (Copy) (2).JPG (112.76 KиБ) Видяна 1150 пъти

Прикачен файл

DSC_0226 (Copy) (2).JPG

Прикачен файл

DSC_0224 (Copy) (2).JPG

Тема "Масичка за барбекюто." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook: