Всички въпроси за вилата.
Duke_BG написа:
gerasim_69 написа:
Разгледал съм всички модели мотофрези , но не мога да реша какъв модел и какво производство да е. Двигателя колко к.с. трябва да е,и какво производство. Търся компетентно мнение.
не съм специалист но да споделя личния си опит от Петров 6,5 коня
работи много добре, двигателя е американски четиритактов (не знам дали ве4е се предлагат двутактови) хубавото е че има и ход назад.
много добре се справя и на ниски обороти - някой беше казал че скача яко когато е почвата не е била обработвана скоро - за да не скача толкова отнемете малко газта и карайте по-бавничко ( но за това трябват и коне :)
:) :) :)
Duke_BG - специалист
l_grigorov написа:
Ще остане евентуално чак за юни месец, че съм затрупан с работа, а иначе за снимките няма проблеми. Нещо по-конкретно ли те интересува или... по принцип. Иначе няма проблеми.
и снимка ще ми свърши работа
приблизителни габарити и окачване
Харалампи - специалист
Много готина машина. Смело я препоръчвам на всеки. Двигателя е на Субару 4.5 коня, 4 тактов. Не можах да я наснимам от близо защото ми свърши тока на телефона. Цена преди 10 месеца 840 лв. от специализиран магазин в Бургас. Агромашина... нещо си.

Прикачен файл

Изобр000аб1.jpg
Изобр000аб1.jpg (72.52 KиБ) Видяна 7436 пъти
Благодаря за информацията и разясненията .Иаз като вас предпочитам BG фрезите или по точно мотофреза ,,Петров'',но не мога да реша с какъв двигател да е, какъва мощност и какво производство :?: Благодаря на Duke_BG

Тема "мотофреза" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: