Всички въпроси за вилата.
ribnikolaevi - майстор
Коя марка е въздействащата машинка?
briko - специалист
ribnikolaevi написа:
Коя марка е въздействащата машинка?
Използвал съм китайски и български за 30 кв.м. по две, ефекта е чиста 0. Сега съм на отрова поставена в специална кутия и гадовете понамаляха. Преди отровата имах две котки, ефекта беше добър почти изчезнаха, но котките избягаха.
miroki - майстор
Изяли са мишките. Няма гладни да стоят. Храни ги малко и няма да бягат. Ако е много, ще спрат да ловят :)
Последна промяна от miroki на пон яну 04, 2016 8:10 pm, променено общо 1 път.
marin.sm - помощник
Здравейте,На село бабалъка сложи едно такова устройство в помещението при зайците. Идеята му беше мишките да не им бутат храната която съхраняваме също там.
Ефекта му ме порази: две години нямах нито едно оцеляло малко зайче! Майките раждат и на втория ден малките биваха умрели. Тази есен махна малката гадост от контакта и стана чудо - кафезите ми се напълниха пак със зайци. Гледам зайци от 6 години и такъв карък не ме беше сполетявал.
briko - специалист
marin.sm написа:
Здравейте,На село бабалъка сложи едно такова устройство в помещението при зайците. Идеята му беше мишките да не им бутат храната която съхраняваме също там.
Ефекта му ме порази: две години нямах нито едно оцеляло малко зайче! Майките раждат и на втория ден малките биваха умрели. Тази есен махна малката гадост от контакта и стана чудо - кафезите ми се напълниха пак със зайци. Гледам зайци от 6 години и такъв карък не ме беше сполетявал.
Браво, как не ви дойде на акъла, че зайците и плъховете са гризачи и са братовчеди ?
bobko - специалист
Вкъщи монтирах този модел:
PR-220.6
Ултразвуков уред за борба с гризачи и диви животни
Изображение

Ефект от него много голям май-няма.Може малко да са по-намалели гризачите,но след известно като го монтирах си направих един експеримент.В близост до устройството в периметър от 5метра разхвърлях отрова за гризачи и след едно денонощие вече я нямаше.Мишоците са я изяли всичката.Та май не ги е притеснила много тази играчка.Още си е свързана и си писука комшиите започнаха да подпитват какви са тези странни звуци вкъщи викам им ултразвук за крадци :)
hidrazin - майстор
Вършат работа точно толкова, колкото и тези за буболечки - демек никаква.
Поредните грешно изхарчени пари.
По-точно не грешно изхарчени - някой е станал по-богат, другия дето е глупак, става по-беден. :-D
Прикачен файл:
Насекоми.jpg
Насекоми.jpg (90.92 KиБ) Видяна 8084 пъти
:partyman:
briko - специалист
bobko написа:
PR-220.6
Изображение

Ефект от него много голям май-няма.Може малко да са по-намалели гризачите,но след известно като го монтирах си направих един експеримент.В близост до устройството в периметър от 5метра разхвърлях отрова за гризачи и след едно денонощие вече я нямаше.Мишоците са я изяли всичката.Та май не ги е притеснила много тази играчка.Още си е свързана и си писука комшиите започнаха да подпитват какви са тези странни звуци вкъщи викам им ултразвук за крадци :)
Никога не разпилявайте отрова, била тя мишки, хлебарки и т.н. вредители !!! Нямате идея до чия уста може да стигне !
bobko - специалист
briko написа:
bobko написа:
PR-220.6
Изображение

Никога не разпилявайте отрова, била тя мишки, хлебарки и т.н. вредители !!! Нямате идея до чия уста може да стигне !
Всичко беше контролирано.В заградени пространства беше,разбира се че не може да се разпилява навсякъде.Просто съм се изказал неправилно.Все пак има кучета който ходят свободно из двора,не искам да ги унищожа заради някакви си гризачи.
zmiori - специалист
Имам такова от преди 4 години ама е от тия дет се чуват за вкъщи не става. Ползвам го в гаража.
Върши работа. Толкова му бях свикал че не го забелязвах пък и го преместил в мазето до гаража. Взело че малко умряло. Ама кой да разбере.
Дойде зетя и вика май имаш мишоци? Отговорих му ааа нали имам машинка. Заслушах се а ми то не пищи.
Отворих я два комбилизатора умрели. Смених ги и пак врякна.
Купих малко отрова, заложих я пойзчезна една част от нея и за 2-3 месеца успях да проветря. Докарах зетя пак да нюха. Каза че сега било по добре.
Та моето мнение е че става /от Елимекса е/ Ама от гастрольори нищи не може да те спаси. Сега съм сигурен че местните ги няма. Като си чвъркам нещо тихичко не се чуват да шопуркат.

Тема "Ултразвукови машинки против гризачи" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: