Тема за размисъл - ако сега около вилата ти се подвизават мангали и комшиите ти са скотове след 5-10 години, всички в селото ще са мангали и скотове, за чии ... ти е тая вила там? Или очакваш чудо и всичко ще вземе и ще се оправи ?

stivemaster написа:Тема за размисъл - ако сега около вилата ти се подвизават мангали и комшиите ти са скотове след 5-10 години, всички в селото ще са мангали и скотове, за чии ... ти е тая вила там? Или очакваш чудо и всичко ще вземе и ще се оправи ?Ами природата е уникална и много чисто. Но...народа е за трепане. Освен селото си харесвам и с.Храбрино.
Няма да казвам как пък дори хубавите камери стават слепи за през нощта. Някой крадци и това вече знаят и си ходят съвсем необезпокоявани. При високата цена на видеонаблюдението, то не решава масовите проблеми. При него се разчита на разпознаване на субекта в последствие или превантивни мерки ако видиш подготовка което е доста трудно. Аз едвам успявам да прегледам за ден всички записи от седмицата на една камера. Изтичат ми очите.Хм, аз и това се чудя, когато става дума за ИЧ светлина: какви са тези цифри, дето ги обявяват с камерите... аз например имам един ИЧ прожектор, който бил до 15 метра... добре, ама какво де факто указва това число... защото разните камери описват УЖ доколко са ефективни ;) със собственото си осветление, ама за прожектора.. А за преглеждането ... аз все си мислих, че тези функции за запис при движение ( само ) са що годе приемливи , ако няма дървета и вятър , а и двр със алармените входове/изходи могат да редуцират 3 часов филм на съседската котка... ама когато си го направиш разбира се... защото винаги може да стане, както често е по системите за мониторинг на температурата в хладилните камери по разните обекти: " ма какви са тези аларми, я ги направи да отчитат само температурата, и като дойдат на проверка да си нямам проблеми ... "
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: