• 1
  • 2
Всички въпроси за вилата.
Ами всъщност бунгалото не е много малко на снимката наистина излиза като тоалетна все пак е 10квадрата и вътре има възможност не за един матрак а поне 4! Но аз имам идея да направя две двоини легла!А за прозореца той всъщност е 70x80 за какво ми е по голям!Предната височина е 270 за задната 210! За мен е перефктно като имам на предвид колко пари ми излезе! :)
Тани - модератор
ОО ама ти още не си започнал да ги даваш! Сега като вземеш да го покриеш , след това да облицоваш стените , стиропори, евентуално вътрешна обшивка и ще дадеш поне още толкова ! Добре че няма ВиК и ел. инсталация!
ira
kindera написа:
Ами всъщност бунгалото не е много малко на снимката наистина излиза като тоалетна все пак е 10квадрата и вътре има възможност не за един матрак а поне 4! Но аз имам идея да направя две двоини легла!А за прозореца той всъщност е 70x80 за какво ми е по голям!Предната височина е 270 за задната 210! За мен е перефктно като имам на предвид колко пари ми излезе! :)
И колко ти излезе :?:
blue_g - специалист
хей :wink: , какво стана с бунгалото....стана ли добре :)
shotik - майстор
Позакъснял съм с отговор по темата ,но все пак виж това,което днес видях-може да се види как е направена ,вътре как е обзаведена и най доброто,че може да се върти накъдето си искаш а и да си я возиш с теб.

http://fishki.net/comment.php?id=29516[/img]
  • 1
  • 2

Тема "Дървена къща ?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: