• 1
  • 2
Всички въпроси за вилата.
ZMeyGorianin - майстор
А как стои въпроса, ако вместо плочки се поставят онези настилки с отворите май "детелини" бяха? Трябва ли пак да се излива бетон при условие, че ще минава кола и как ще изникне тревата после след като има бетон отдолу?
vyrhara - специалист
Ако са тия плочки с дупките- то изниква трева и става много здраво от корените на тревата- и кола миже да покараш по такава пътека- това е номер 1, но си трябва разбира се и подръжка на тревата.
Стефан - майстор
satansho написа:
"Требе си конструктор" и "тесен специалист" :wink:
Като отида след време при дедо, ще го питам откъде е намерил конструктор преди 70 г :lol: Много нахални и алчни хора се появиха напоследък. :? Ама какво се чудя. По време на мор и чума, и всякакви бедствия, на преден план излизат мародерите. Които се опитват да печелят от чуждото нещастие. Къде изчезна човешкото отношение между хората? Май си отиде заедно с предния оплют строй. За сведение, никога не съм бил член на никоя партия, явно не съм и демократ. Вълчи времена, както е казал Хайтов.
pavkatay - майстор
кой беше тоя хайтов-некой спамер дето се ботва по форумите :-D
Стефан - майстор
pavkatay написа:
кой беше тоя хайтов-некой спамер дето се ботва по форумите :-D
Николай Хайтов. "Диви разкази". Хора, четете повече литература, и се образовайте. Интернета, и чичко Гугъл развалиха идилията. Не съм против прогреса, но....Ако пишеш в профила си от кое населено място си, а не да си инкогнито, може да се окаже, че сте родени близко. С разлика няколко десетилетия, но това не е от значение.
pavkatay - майстор
Стефан написа:
....Ако пишеш в профила си от кое населено място си, а не да си инкогнито.............
:?
  • 1
  • 2

Тема "Полагане на плочки в двора ..." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: