• 1
  • 2
Всички въпроси за вилата.
pet.kan - специалист
Обикновено в комплекта влиза и глава с корда. Не за всички модели препоръчват циркулярен диск - мисля, че е свързано с мощността на двигателя.
djinko - напреднал
То темата вече доста е старичка, но при мен проблема се реши, спрях се на модел :

http://www.stihl.bg/isapi/default.asp?c ... FS+87.html
Много съм доволен за сега, косичката е перфектна. :yawinkle:
mitko64 - майстор
Е аз съм се спрял две стъпала нагоре. Много е храстясала градината и ми трябва по-мощен модел. Проблема е само, че не съм ловил такова нещо в ръце(не знам доколко е опасно).
djinko - напреднал
Не се притеснявай, щом и жена ми вече се пробва да коси :проба:
значи не е толкова страшно.
Запомни всичко което ти обясняват консултанти на щил в магазина, и няма да имаш проблеми.
Успех
mitko64 - майстор
Благодаря за съветите! Днес я купих и като се оправи времето ще дам отзиви. Главата с кордата и един литър масло ми дадоха бонус, та си накупувах и неща за резачката.
milen56 - специалист
Когато работиш с кордата ще ти трябват ЗАДЪЛЖИТЕЛНО предпазни очила или шлем.Адски много хвърчът парчета и влизат в очите.Аз даже ползвам и гумени ботуши, защото крачолите и обувките стават зелени.
M(art)o - специалист
mitko64 написа:
Благодаря за съветите! Днес я купих и като се оправи времето ще дам отзиви. Главата с кордата и един литър масло ми дадоха бонус, та си накупувах и неща за резачката.
Чудесно! И много внимавай, при следващата смяна на масло, да не го объркаш с някое др. смазочно средство...!
А само такова, каквото пише в книжката на производителят, към резачката!
Щото .. аз вече се "напарих" един път ... :mrgreen: :lol:
  • 1
  • 2

Тема "МОЛЯ ЗА ПОМОЩ И СЪВЕТ - МОТОРНА КОСА" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: