• 1
  • 2
Всички въпроси за вилата.
stiv1961 - майстор
Чист ,,фолксваген"изпълнен с алуминиеви термопрофили на ,,Алумил".Съжалявам, че нямам други снимки.Самата каса мисля беше широка около 140 мм.
stenmark - специалист
Това че се отвори нова тема даже е по-добре!pavkatay Не си прав ,в нашата фирма монтираха плъзгащо алуминий доста по-скъп от фолскфаген пвц.Даже човека е домонтирал такъв и е поискал точно този механизъм.Аз не се занимавам с дограма а с друго.Колегата stiv1961 сигорно е чувал за Бунаржиев/за него става въпрос/.Този човек прякора му е пачката,това за уточнение че човека го интересува хубавото,а не парите.Не мога да разбера по филмите винаги дават плъзгащи врати,те какви са?
stiv1961 - майстор
Христофор ли?Неговия племенник е съпруг на моята племенница.Той е паралия и може да си го позволи.А този на снимката е на друг паралия-заралия.По спомен изработката и монтажа бяха около 13 бона.
stenmark - специалист
stiv1961 написа:
Христофор ли?Неговия племенник е съпруг на моята племенница.Той е паралия и може да си го позволи.А този на снимката е на друг паралия-заралия.По спомен изработката и монтажа бяха около 13 бона.
За същия :supz:
ArturDent - Почти Безобиден
stiv1961, продължавам да твърдя че това не е затваряне "фолксваген".
Съвсем си прилича на плъзгане. Виж в дъното на снимката. При затворени крила, те трябва да са в една равнина. А не едно зад друго.
При отваряне първо се дърпа напред и след това настрани, като приплъзване.

Ето това е "фолксваген". Както виждаш втора релса за отваряемото крило изобщо липсва.

Изображение
comunikator - специалист
Това на Stiv1961 си е плъзгане може да е на двойна,тройна релса,но си е обикновено плъзгане не е фолксваген!
stiv1961 - майстор
Леле мале,каква грешка от моя страна :headbash: :headbash: :headbash: Извинявам се,заблуди ме цвета на дограмата от снимките.,,Фолксваген"-а е на друг клиент със същия цвят,но на него не мога да намеря снимките.Това е ,,Alumil - M300 Falcon"
  • 1
  • 2

Тема "Плъзгане или "фолксфаген"?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: