• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 28
Всички въпроси за вилата.
Аз пък съм виждал метален капак изработен по формата на входа на пеща между двете ламарини на които е монтиран топлоизолационен материал/каменна вата/.
bulhomes2 - майстор
Е моя е баш такъв
iva6ki - специалист
Дерзайте уникално добре обяснено http://napravisam.net/?p=465 :shock:
stenmark - специалист
Някой били споделил с какво реже огнеупорните тухли.Вярно ли че трябва да са мокри когато се зидат?И един последен въпрос/нека колегата не мисе сърди че ползвам неговата тема/ ако изидам булото на камината/барбекюто с итонг но след това го щпакловам с термо лепило дали би било проблем?
iva6ki - специалист
1.Диск за гранитогрес /забравих да спомена диска трябва да е качествен иначе на трета тухла отива колкото и да не ти се вярва/
2.Хубаво е да са влажни ,но не е проблем и да не са
3.Итонга с каквото и да го шпакловаш рано или късно ще почне да се рони ,но нека сподели колегата на който са снимките
по горе какво е дереджето
Последна промяна от iva6ki на пон апр 11, 2011 8:19 pm, променено общо 1 път.
bulhomes2 - майстор
Снимах ти една пещ в един склад. Някъде в Кресна ги правиха.

Прикачен файл

IMG_3866.JPG

Прикачен файл

IMG_3865.JPG

Прикачен файл

IMG_3864.JPG
stiv1961 - майстор
ilian_85 написа:
аз правя това от снимките,намерих снимките в форума само че едно не ми е ясно трябва ли да има врата на пеща?
Питал ли си kabel96 дали е съгласен да му крадеш проекта :-D .Аз също съм се спрял на този проект.Вратата/ако има пещ/е задължителна!!!Четете-първо се пали огъня в пещта за няколко часа,след това се слага матриала и се пече/задушава/
SEV - специалист
Нещото което ме притеснява,дали не е малка пеща и дали ще се побере Ягне.Ако увелича малко размерите дали няма да наруша нормалната работа на съоръжението.
Имам още едно питана изолацията на плота каква да бъде,тухлите направо върху нея ли да ги наредя?Благодаря.
bulhomes2 - майстор
Виж тук има снимки на пещ с агнето (и готвача)
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 28

Тема "Барбекю с пещ" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: