givanov, много ми хареса, ще приложа опита ти на вилата. Но и кефа си има цена, попитай някоя магистралка 

valentin112 написа:givanov, много ми хареса, ще приложа опита ти на вилата. Но и кефа си има цена, попитай някоя магистралкаРадвам се, че съм спомогнал да покажа с какво се наложи да се преборвам. Благодаря на всички, които писаха и видаха къде греша, което много ще ми помогне да си поправя грешките. Писали сме едновременно, ама все пак аз си държа на думата за кефа и цената. Магистралката предполагам е само облекчаване, за кеф има скъпи мадами!
kamen_panayotov написа:Ако мога да помогна с ето това :Много хубаво е станало,само защо не си оставил място за дървата под камината,ами само декорация си направил(много идейно все пак!)?
http://kpanayotov.snimka.bg/other/hrono ... 39.8948648
Бат Иво написа:Външно изглежда добреКакъв отражател?Каква изололация?Тва да не е пещ за пици и ягнета.Сега критиката!Като се има предвид че си използвал готова камина за вграждане и вътре не си сложил отражател и изолация ,нямаш ревизия сигурно нямаш и др. опции.Та като изброя всички тези неща спокойно мога да река че никакъв майсторлък не си приложил , демек освен външният вид нищо не си направил.Сори!Нали рече че искаш и търпиш критика.
![]()
![]()
kamen_panayotov написа:Не е за агнета или нещо подобно, за отопление .И кво праиме?Спираме топлината към стаята! И я принуждаваме да бега през комина!Има една наука -термодинамика се казва!
Булото е 2 пласта каменна вата CONLIT 150 A/F 25 каширана с алуминево фолио ,
залепена с термо силикон Ceresit CS 28 , фугите подлепени със самозалепваща
топлоустойчива алуминиева лента , завършващ слой - термоустойчив гипсокартон (розовия).А ревизия на горивна камера --???.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: