Всички въпроси за вилата.
VLADO66 - майстор
Ако нещата ескалират до агне паното го сложи на панти :lol:
ArturDent - Почти Безобиден
Може да не е шишенце, а маркуче, тип наргиле.
VLADO66 - майстор
ArturDent написа:
Може да не е шишенце, а маркуче, тип наргиле.
Трудно се следи употребеното количество и стават инфекции/паважни екземи/. :wink: :partyman:
stiv1961 - майстор
:-D :-D :-D
Сега по- сериозно. Очаквах критики пък се стигна до пиячка. На мен лично не ми харесва зидарията. От фугите стърчи теракол пък и точно където е ,,чардака" зида стана малко ,,изтумбен". Дали няма да се получи ефект от дефекта като мина навсякъде с дрелката и ония рошавите телени камбанки :?
VLADO66 - майстор
Пробвай ама малко ме съмнява-само да не се нагълташ с прах,остържи ги с мистрията.Личи си че на долния ред си се учил и нагоре вече става добре.Мислил ли си да му удариш една циментова шпакловчица -да поизравниш малко.
stiv1961 - майстор
Да, мислил съм за шпакловка, и за пръскана мазилка с последващ фасаген ама все за икономии мислим и колкото може по- евтино да излезе. Комшиите и те се оплакват, че в Италия положението също не е много розово та....Пък и както се вижда от снимките строят къща и заделят парички за нея, а оградата между другото. Като си тръгват за Италия колкото пари са им ,,хартисали" :) ми ги дават и казват- действай. Ама вече сме на финалната права :partyman:
stiv1961 - майстор
Днес монтирах оградата на басейна. Вятъра не ми позволи да боядисам останалите пана, но Емо Чолаков обеща хубаво време.

Прикачен файл

280420121680.jpg
svetoslavoff - специалист
Дано наистина си попаднал на комшии, че в една скорошна тема се вайкаха как си говорят с комшиите със заповеди от общината. Потенциално - това засенчване, което ще им правиш. Що не им предложиш и те да си направят такъв асмалък към тяхната фасада с обща показаната на снимките греда над колонките. Така ще сте свързани навеки:) А за почистването на фугите - това с камбанките ще е само губи време и прахоляк. Теракола няма голяма якост, така че без проблем ще го изсечеш. Ако ще мажеш, се подсигури през фугите на капаците да не влиза вода - овлажняване, мръзнене, ронене...
И какви са тези гевезлъци с 300гр патрончета, я по-сериозно!
stiv1961 - майстор
svetoslavoff написа:
Що не им предложиш и те да си направят такъв асмалък към тяхната фасада с обща показаната на снимките греда над колонките. Така ще сте свързани навеки:)
Асмалъка го харесаха и казаха, че като се върнат м. август и те ще направят същото. Проблем с тях нямам, даже и басейна е на границата. А за шишето- ще режа май част от паното :)
VLADO66 - майстор
Покривa нa бaрбeкюто го обърни кaто втори скaт нa комшийския.Тaкa нaпрaвих моeто-с комшиятa мeрихмe ,пихмe, мeрихмe,нaпихмe сe,послe жeнитe прaвихa същото.Нaмeрихмe консeнсус и всeки си нaпрaви нa грaницaтa с общ двускaтeн покрив.Ако нe го нaпрaвиш тaкa всe щe имaш проблeми с тeчовe.

Тема "Ограда от блокчета и декоративни пана" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: