stiv1961 написа:...... Ше ходя при арабина в агроаптеката за каменна сол, мисля че там съм виждалСвета Богородица 81
042602918
Тера техникс или нещо такова беше.... те се занимават с други неща, но и с това...звънни и попитай...
stiv1961 написа:...... Ше ходя при арабина в агроаптеката за каменна сол, мисля че там съм виждалСвета Богородица 81
hidrazin написа:Само внимателската с тия циментови чудеса.Миналата седмица слагах кабел на един дуварЗависи какво производство са. Аз съм взимал едни дето не можех да ги счупя, въпреки че много исках. Бахя малко по-скъпи от чупещите се
правен с подобни циментови блокчета.Дупките за кутиите се ги правих с отвертката и леко
почукване с клещите.![]()
Имах неблагоразумието да ползвам две такива да стъпя на тях за да не ходя за стълбата.
Повече няма да правя така - добре че се оказах пъргав в краката.![]()
Като гледам снимките твоите не са чак толкова зле - изглеждат по-плътни от ония.
mladkal написа: Света Богородица 81Близо ми е, след работа ще скокна до там, тенкю
042602918
Тера техникс или нещо такова беше.... те се занимават с други неща, но и с това...звънни и попитай...
stiv1961 написа:Смесвай всички компоненти и тогава запълвай.mladkal написа: Света Богородица 81Близо ми е, след работа ще скокна до там, тенкю
042602918
Между другото да попитам трябва ли всичко да е смесено или да слагам на ,,катове"- пласт пясък, пласт стъкло, пласт сол и т.н.
iva6ki написа:Дай малко пояснениеЗдравей, очаквах да се включишдали ще е комби /пещ-барбекю/,
предвидил ли си плот, измислил ли си арките т.н.
Смесвай всички компоненти и тогава запълвай.piron45, така и аз мисля да направя, благодаря
Прикачен файл
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: