• 1
  • 2
Всички въпроси за вилата.
ebahti - майстор
bulhomes2 написа:
ebahti как я направи тая сметка? 20 квадрата са 2 кубика бетон. По твоите сметки идва повече и по-евтино, което в практиката не ми се е получавало. Искам да кажа, че ръчно бърканя бетон ми идва на цената на купешкия без да си смятам труда и тока за бетонарката.
maistorSkavi4ki, ако транспорта ти е безплатен - вземи си B20 и искай да сложат и фибри, за да си сигурен, че бетона ти е "бетон". Отгоре можеш да си го наръсиш с оксидна боя за 2-3-4 лв и цвят а му докараш...
Слушай внимателно-няма да повтарям...филца ми го карат на 35лв. кубика,пясъка на 40 лв.(цените са от лани) Демек 70 лв. са филц и 50 лв. са цимент + мрежа са 20тина лв ,а може и бес нея ако си имаш некое желесце у дворо тва прай не повече от 150 кинта, бъркането с 3 комшии е само -почерпка така че сме у бюджето....Тва е кат човек нема кинти,ако има кинти бетоновосо и пей сърце...даже може и да намираш маана на майсторо дет си го наел да ти саглади бетоньо..... :finga: 1 буква ми се губи :evil:
jekasus - майстор
ebahti написа:
,пясъка на 40 лв.
Скъпо е при вас :? При нас е 24-26лв.
ebahti написа:
:finga: 1 буква ми се губи :evil:
Сложи "з" и "З" в подписа си и ги ползвай с копи-пейст :-D
complast - специалист
За бетон на открито мин. 4-та група.Това означава 300кг.цимент на кубик.1м/3 пясък плюс 1м/3 филц плюс 600кг. цимент.
Стефко - специалист
complast написа:
За бетон на открито мин. 4-та група.Това означава 300кг.цимент на кубик.1м/3 пясък плюс 1м/3 филц плюс 600кг. цимент.
Не знам как ги смятате тия пропорции? От практиката знам, че 1 кубик пясък са 24 ръчни колички. 1/3 означава 8 торби по 50 кг цимент. А кой и как ще си го направи, си е негова работа. :?

При мен пясъка ми го карат промит и ситен за 120 лв. с превоза за 1 КАМАЗ 8 кубика. Само се обаждам на шофьора. Това за миналата година. Тая е по-евтино.
complast - специалист
Стефко написа:
complast написа:
Не знам как ги смятате тия пропорции? От практиката знам, че 1 кубик пясък са 24 ръчни колички. 1/3 означава 8 торби по 50 кг цимент. А кой и как ще си го направи, си е негова работа. :?

При мен пясъка ми го карат промит и ситен за 120 лв. с превоза за 1 КАМАЗ 8 кубика. Само се обаждам на шофьора. Това за миналата година. Тая е по-евтино.
Аз не ги смятам! БДС-то така казва!Бетона се дели на групи.Този за вънка на дъжда и студа е 4-та група.
  • 1
  • 2

Тема "Колко ще ми излезе..." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: