Трябва да си поиграеш малко да конвертираш щатските мерни единици, да събереш дебититите на четирите пръскалки при съответното налягане, да погледнеш характеристиките на помпата дали може да ги осигури. Ама характеристите на помпата не ги виждам, има само търговска информация
LazarGanev написа:Първо си объркал магазина, съответно и марката. То бива Направи сам, ама от материали и компоненти като почне да се икономисва нищо не става - пари на вятъраКолега, ти имаш ли машина от тая марка?Работил ли си или просто си чул някой, че ни ги харесва....
Второ - няма как да ти кажем помпата с какви показатели трябва да е, без да се знае колко и какви пръскалки ще слагаш и какви са техните изисквания
Първо да кажа, че съм автомонтьор и тенекеджия и работя с професионални инструменти/най- добрите/.
Но за вкъщи съм си избрал точно въпросната марка.Имам ъглошлайф, дрелка, винтоверт.Нямам оплаквания /като за хоби/.Направил съм 3 гълъбарника, 2 навеса и 2 ремонта вкъщи.Експлоатацията е зверска/като с професионалните/ дрелката е само с бъркалката/или телена четка/, а ъглошлайфа що мозаечни плочки наразя....Разбира се винаги избирам най мощните модели.Та според мен за хоби инструменти за идеални.

пп.Иначе и аз следя темата, че трябва да купувам помпа.Видата изгоря...та ми трябва хубава и евтина помпа, само за поливане.