• 1
  • 2
Всички въпроси за вилата.
gechev - специалист
Най важното е да вкараш в бетона / или после третираш с /хидрофобна добавка.
шоп - майстор
djpatzo написа:
barborino написа:
След 1 сложи найлон в/у него армировката и така.:))
+1

Вече въпроса е, на колко км. е вилата, защото долу горе вземат по 1 лв. на километър, да ти го докарат пред къщата. Съобрази се с времето, да не стане изненада!

+ 1 за готовият бетон. Марка Б20 е достатъчен

Само, че бетоновозите не взимат по 1 лв на километър ( те такситата возят почти на толко) а над 7 лв/км.
Преди 10 дни купувах бетон Б 20 в София и цената бе 98 лв м3 и 7 лв/км

П.П 50 см ширина на пътека за мен е супер тясно... особено като се напиеш :-D
jordanil - специалист
А,,,за напиването съм помислил-отстрани на пътеката ще е райграс,като падна да не си личи.хаха :rolleyes: х
djpatzo - специалист
шоп написа:
djpatzo написа:
barborino написа:
След 1 сложи найлон в/у него армировката и така.:))
+1

Вече въпроса е, на колко км. е вилата, защото долу горе вземат по 1 лв. на километър, да ти го докарат пред къщата. Съобрази се с времето, да не стане изненада!

+ 1 за готовият бетон. Марка Б20 е достатъчен

Само, че бетоновозите не взимат по 1 лв на километър ( те такситата возят почти на толко) а над 7 лв/км.
Преди 10 дни купувах бетон Б 20 в София и цената бе 98 лв м3 и 7 лв/км

П.П 50 см ширина на пътека за мен е супер тясно... особено като се напиеш :-D
Че за 1 кубих бетон, защо да карам бетоновоз. Във Варна 1 кубик е 80 лв. с транспорта включен, но за града. Иначе до селото ми 25 км. ми взеха 50 лв. - 25 лв. в едната посока и 25 лв. в другата :) Леко влажен, само вода му добавихме и изключително съм доволен от бетона. Купувам за втори или трети път! Не си заслужава да се плаща на инж. Хасан, да бърка за 30 лв., след като така или иначе ще се мъкнат торби с цимент, пясък, чакъл...
  • 1
  • 2

Тема "въпрос за бетонни пътеки" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: