Всички въпроси за вилата.
пет мар 21, 2025 6:01 pmkr1100 написа:
чет мар 20, 2025 2:56 pmSvetoslavoff1 написа:
Ал_, няма бетонарка наблизо, та "хей ръчички, хей ги две..." :)
Имам 120л Не знам с каква кола си , аз директно я товаря, иначе малко разглобяване. Ако искаш мини и я вземи, Ще ми трябва след 2 месеца
Предлагам чирак- бетон/фитнес манЯк. Офертиране на ЛС.
Svetoslavoff1 - майстор
Много благодаря на Kr1100 и Трифон за отзивчивоста и желанието да помогнат!
Да, както се очаква, следва едно Но :) . Хич не е сигурно каква ще я бистря всеки път като отида, планирам едно, на място изникват разни непредвидени или оставени за уж по-натам, па то им дошло времето, работи. Ей го днес отидох за нещо си, а се оказа, че трябва да кося , че като изпусна тревата и после е много тегаво. А и материалите за бетона още не са осигурени всичките... Абе "пей сърце" е моята работа, когато, ако и т.н. Затова ще изливам на модули прибл 60х80 до 70х 80см, че това е покрай другите полски работи, които са с приоритет.
Още един път ви благодаря!
Последна промяна от Svetoslavoff1 на пет мар 21, 2025 9:36 pm, променено общо 1 път.
Ал_ - специалист
Хич не се съмнявах в Трифон и Kr1100, та пак си помисли. Особено ако не забравиш бирата е за нула време работа. Да приготвям ли вискокрета за пращане? :partyman:
Svetoslavoff1 - майстор
Знам, че при добро планиране и подготовка е работа от ден до пладне, но подчертаното ми бяга :)
Бре, викам си сериозен човек, едно виски би било на място, а то за работа ставало дума :(
Ще ти пиша ЛС.
gogo7777 - майстор
Като свършиш работа, докарай ми бетонарката и Трифон :lol: :lol: :lol:
съб мар 22, 2025 9:00 amgogo7777 написа:
Като свършиш работа, докарай ми бетонарката и Трифон :lol: :lol: :lol:
За теб само срещу три учебни часа с ръчока.
Ще си нося матрялите.
gogo7777 - майстор
Дадено. Вземи си негорящият костюм, че пръска огън. Тамън след бетона ще ми завариш един асмалък. :-D
Ал_ - специалист
А рали състезание няма ли да има?
gogo7777 - майстор
И на това мога да го науча.
:)

Тема "добавка за водоплътност" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: