• 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 19
Всички въпроси за вилата.
Bavarcho - напреднал
...
Последна промяна от Bavarcho на пет авг 27, 2010 3:30 pm, променено общо 1 път.
ArturDent - Почти Безобиден
Че и доматките, току до барбекюто. Салатката под ръка. Ако сложиш и едно малко буренце (да речем 50 л.) с ракийка наблизо, всичко ще е наред.
filmatoplo - майстор
Супер за идеята , но с 2 забележки -1 защо не сложихте олуци.-2 защо не сложихте боя в разтвора за замазване на керемидите да добие еднородност.
Transporterr - специалист
и аз малко като черна станция ..
ама това дето свършва в/у оградата направо не ми го побира акъла какво ще става като завали ако наистина няма улами или улуци и въобще малко хилаво изглежда (мое мнение):cool:
Bavarcho написа:
п.с. Имахме няколко остарели торби цимент (ако ги бяхме оставили още малко щиха да тръгнат да стягат) и малко чакъл и трошен цимент за насип отляхме една пътека до барбекюто за чешмата, малко по малко ще се направят и всички пътеки и чешма трябва да се измисли, Но за сега барбекюто :)
фактически не разбрах какъв е въпросът
:cool:
Bavarcho - напреднал
...
Последна промяна от Bavarcho на пет авг 27, 2010 3:32 pm, променено общо 1 път.
Red_line - специалист
извинете ме колеги но не е ли време да си направите една обща тема за барбекютата и там да обсъждате идеите и проблимите на всеки???
не се заяждам нищо лично към никого нямам но те го смятам за правилно?
stiv1961 - майстор
Човека си е пуснал тема за барбекю,на мен ми е интересна и чета,ако имам въпроси ще питам защото и аз ще си правя.Ако на теб не ти е интересно,просто просто я пропускаш и толкова.
Red_line - специалист
stiv1961 написа:
Човека си е пуснал тема за барбекю,на мен ми е интересна и чета,ако имам въпроси ще питам защото и аз ще си правя.Ако на теб не ти е интересно,просто просто я пропускаш и толкова.

Забележи кой е човека :wink: както всеки друг форум и тук има правила : Съдържанието на темата да отговаря на нейното заглавие ??? тази тема я пуснах за да получа идеи и коментари за проекта си а неща отидоха твърде далеч .....
NeoBoss - специалист
в тая криза те е наблегнало чуството за собственост ли ? и имаш против хора да ползват твойта тема а не да пускат други и искаш всички да пишат в една обща а ти да си имаш твоя ли хахахахха

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

докъде я докарахме

радвай се че пишат тук бе, темите за барбекю не са толквоа много , и няма смисъл да пишете глупсоти ид а я разводнявате още , включително и аз ... ако има модератор който му се занимава щее хубаво да изтрие такивата постове от темата , и да има на едно място полезните идеи и коментари
vancho20 - специалист
Извинявай ,че съм ти ползвал темата за моя проект ама като гледам каква активност имаш в темата си за 8 страници, се чудя защо въобще си я пуснал :? .
Има още 2-3 теми подобни които по нищо не се различават. :lol:
А и затова е форум , питаш - отговарят ти , не питаш - само четеш и се наслаждаваш на творения.
  • 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 19

Тема "Проект "Барбекю +" Почна се......." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: