• 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 26
Всички въпроси за вилата.
4040 - специалист
Прикачен файл:
DSC01316.JPG
4040 - специалист
Прикачен файл:
DSC01231.JPG
Прикачен файл:
DSC01232.JPG
Прикачен файл:
DSC01233.JPG
4040 - специалист
малко охлаждане на страстите

Прикачен файл

DSC01274.JPG
4040 - специалист
с комшията на малко раздумка

Прикачен файл

DSC01296.JPG
4040 - специалист
а ето го и най строгия финансов,строителен,технически и пр.надзор който може да си помислите-без конкуренция.

Прикачен файл

DSC01251.JPG
Stefan2000 - специалист
А м-у другото, с какво е импрегниран дървения материал за покрива?
Тани - модератор
Колега , рядко влизам в темата ти ,адмирации за постигнатото дотук! Ще те помоля обаче за малко самоконтрол- недей да подценяваш участниците в темата ти без да го познаваш! Никой не е безгрешен и човек се учи докато е жив! Затова не е редно, когато ти посочат грешка да се обиждаш - никой не иска да те обиди! Просто много хора четат темата и ще се учат от нея и е редно да посочваме грешките за да не ги копират!Все пак това е Направи сам. Защото колкото и да ти е странно дори професионалистите копират от съседния строеж и не се интересуват от технологиите, а тук се опитваме да се научим как е по технология , а дали ще я спазим е друг въпрос :-D .
Оставям на тебе да си редактираш нападките по-горе и ти напомням , че може да качваш по 5 снимки в един пост!

ПП Недей приема и забележките по конструкцията на покрива като заяждане! Със сигурност си го направил по-добре от доста "професионалисти" , на които дори си могъл да попаднеш да ти го направят и да ти одерат кожата , но има някои забележки , които дори аз виждам а съм правил един единствен покрив! Надявам се да позволиш на колегите да ги посочат,хем и аз ще избегна някои грешки когато си правя моя покрив след няколко месеца!Ако не дадеш съгласие ще помоля да не се коментира !
stenmark - специалист
Тани кажи какви са забележките по покрива.Това от собствен интерес питам защото в момента правя моя покрив и да не допусна и аз тези грешки.Бих качил и аз снимки от него,но не всички коментари са градивни и това би ме подразнило.
Тани - модератор
Това, което ми се вижда като грешка , може и да не е , а дори да е грешка , може да не е от толкова голямо значение. Ще си спестя коментарите , докато 4040 не позволи.
  • 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 26

Тема "Човек от скука си строи вила" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: