• 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 34
Всички въпроси за вилата.
JuliS - специалист
FMaster написа:
Евала, чета темата и толко ви се кефя, че не ми са правят забележки :drinkers: ... иначе ви се очертава едно проблемче, на това ново строителство, с тая веднага положена топлоизолация и дограма ... това незащитено дърво ще поеме доста от строителната влага, има и слягане ... дано сте късметлии! Искренно ви пожелавам със здраве да си я ползвате ... става страхотна и мерака ви е завиден! А чешмата ви е цветето ... =D> :prayer: =D>
Благодаря!
Надявам се да сме късметлии наистина :-D като се има в предвид че сме далеч от професионализма...
Ще се надяваме да няма проблеми с дървото! :-D
kapanec - специалист
Прочетох темата на един дъх на това му се казва желание подплатено с упоритос ,акъл и златни ръце.Свалявам ви шапка.Щом ще живеете постоянно там отплението как сте го решили :?:
JuliS - специалист
засега отоплението ни е НЕикономично. С 2 духалки и една кварцова печка.
Миналото лято купихме климатик и с него ще се отоплява долната част от къщичката. За спалнята сме избрали стенен панел на Течи. Всъщност него държа да го сложа под прозореца, съобразно с РVС дограмата и възможността от конденз.
Но с една дума - електричество. Имаме комин , както е видно...и при криза или лошо стечение на "финансовите обстоятелства" можем винаги да сложим печка.
Идеята има продължение обаче. За нея не сме ви разказвали , защото тя скоро назря в нас :-D Едва ли вече ще ви учудя с промените в плановете. Явно сме на принципа "Колкото повече-толкова повече" не само при количеството на децата :-D :-D
Решихме старото барбекю да стане, мултифункционално. Понеже старото бунгало вече си свърши работата , е време да се разделим с него. Като приключим основните етапи на къщата смятаме да го съборим и на негово място да изградим още една стая. Тя ще е с отделен вход към барбекюто. А самото барбекю ще го прекроим в зимна и лятна дневна. С плъзгащи стъклени витрини и камина в единият ъгъл. Така това помещение ще стане един вид гостна дори за пушещи гости.
Това естествено е лятна переспектива... нека се стопли трайно. Нали знаете че хубавото време и топлите летни нощи са най-доброто време за правене на планове!
Изображение
Изображение
leonardo_vd - модератор
Чета и не мога да повярвам на очите си. От едно бунгало до къде се стигна. Браво давайте все така.
Другата година и още 1 дете :mrgreen:
luul - специалист
JuliS написа:
току що ми изпратиха снимка на готовата ми вече маса... :-D
ИзображениеИзображение
много и се радвам.
сега чакам да довършат и столовете и да ми ги изпратят!!!!!
Някой знае ли как се постига този цвят на дървото или е някаква готова плоскост, че много ми харесва.
JuliS - специалист
да бъда точна... не е цвят. Плота е вкопан. Липсва мекото дърво и е на жилка. Много красив и много ефектен в действителност. Снимката не може да покаже красотата и структурата на плота. От фирмата си го правят , като обработват с химикали. Естествено - формулата е ноу-хау - вече питах :-D :-D :-D
JuliS - специалист
Дневната е вече завършена. Няма какво повече да добавя освем някоя снимка на стената и... нов телевизор :-D ама това после... Всъщност парапета още към стената не сме го измислили... май клоним на алуминиев бял такъв... но мислим. Той е от довършителните неща - та не му се впрягаме още
ИзображениеИзображение
Делян - специалист
Браво, много уютно изглежда. Но масата не е ли малко височка. Аз обичам да си качвам крачката и така да релаксирам :mrgreen: след тежък ден...
JuliS - специалист
ние сме високи хора :-D :-D и не си качваме краката на масата а ги опъваме под масата.
Направиха ни я по наш размер - да ни е удобна. Наистина малко скоклеста изглежда на снимките - но ние идеално се вписваме с нея! :-D

Честита ви първа пролет!
dechev - специалист
Основното предназначение на масата е за приготвяне и консумиране на храна, екстра си е, а ония ниските по холовете, ама за нищо не стават ни за ядене, ни за пиене, ни и краката можеш да си качиш, че са или от стъкло или некви паянтови.
Бравос за всичко което сте постигнали и аз се бех засилил, ама свършиха финансите, като има продължавам.
  • 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 34

Тема "Вече не питам за бунгало - а за нещо повече!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: