• 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
Всички въпроси за вилата.
complast - специалист
В стената на басейна се прави дупка и в нея се слага скимер.Като водата винаги да го залива до половината минимум.Така помпата не остава без вода.Успех!!!
_Любител - специалист
Помпата дърпа вода от сифона и от скимера (който съм нарекъл приливник)- въпросът е за сифона и трябва ли да сложа възвратен клапан!
complast - специалист
_Любител написа:
Помпата дърпа вода от сифона и от скимера (който съм нарекъл приливник)- въпросът е за сифона и трябва ли да сложа възвратен клапан!
Не!!! :-D
hristomirov - специалист
Здравейте отново!Чудя се така както е проектиран басейна(на 2 нива),докъде ли е най-добре да го оставя пълен зимата.Събрал съм пластмасови бутилки,.....а дали ще мога да го измия на пролет?!Скоро не съм ходил,имах друга работа, и сега в неделя ще се поразходя да го зазимя.От 2-3 месеца е пълен и сигурно вече има крокодили... :feujavascript:emoticon':feuer:':flucht:'
_Любител - специалист
Аз доста се чудих за моето творение и го оставих празно. Покрих го набързо с покривни платна от стъкломат- нещо като сайватче се получи и при големите дъждове не е капнала и капка. Пък догодина като го завърша, дай Боже, ще му мисля за окончателното решение.
hristomirov - специалист
Измислих го:оставих пълна дълбоката част и нахвърлях наполовина пълни с вода пластмасови бутилки.Отворих сифона пред водопадчето който е на самотек за да не се препълва през зимата и го зарязах.На пролет ще падне голямо чистене....! :stumm: :rolleyes: :rolleyes:
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13

Тема "Кофраж и отливане на езеро-басейн" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: