• 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 26
Всички въпроси за вилата.
peterdimov - специалист
Браво!Браво!Браво!
Голяма работа си направил да си жив и здрав да й се радваш
bulhomes2 - майстор
4040, имам чувството, че нещо се засегна като те попитах кое си правил сам. По-напред ставаше въпрос за строителен надзор, проекти, документи и т.н. Няма лошо да си я правиш сам след като можеш, но разговора беше за надзора.
tetomaster - специалист
stenmark написа:
Тани кажи какви са забележките по покрива.Това от собствен интерес питам защото в момента правя моя покрив и да не допусна и аз тези грешки.Бих качил и аз снимки от него,но не всички коментари са градивни и това би ме подразнило.
А ти докъде стигна с твоя покрив. Пусни малко снимки.
stenmark - специалист
Тето ще ти ги пусна на лични поради гореспоменатите съображения.Честно до сега не съм снимал нищо,но ще го направя.
4040 - специалист
peterdimov написа:
Браво!Браво!Браво!
Голяма работа си направил да си жив и здрав да й се радваш
е това супер с 3 удивителни!!!
4040 - специалист
Малко моменти от началото'' когато се ковеше стоманата'' по тези снимки може да се правят коментари но да са с 3 удивителни!!!

Прикачен файл

DSC01034.JPG

Прикачен файл

DSC01028.JPG

Прикачен файл

DSC01011.JPG

Прикачен файл

DSC00952.JPG
4040 - специалист
Прикачен файл:
DSC01054.JPG
Прикачен файл:
DSC01060.JPG
Прикачен файл:
DSC01103.JPG
[attachment=1]DSC01093

Прикачен файл

DSC01093.JPG

Прикачен файл

DSC01111.JPG
4040 - специалист
Прикачен файл:
DSC01348.JPG
Прикачен файл:
DSC01351.JPG
Прикачен файл:
DSC01352.JPG
Прикачен файл:
DSC01354.JPG
stenmark - специалист
Тези снимки какво трябва да ни говорят? Че на отворите се поставят прозорци ли?Само за информация има различни профили за от долу за вратите,сега ще има спъване,настъпване на прифила нямам думи.Това входната врата ли е?Ако да си направил голяма грешка с избора на профили/не работя в тази сфера и не искам да правя реклама на някой/ .
4040 - специалист
stenmark написа:
Тези снимки какво трябва да ни говорят? Че на отворите се поставят прозорци ли?Само за информация има различни профили за от долу за вратите,сега ще има спъване,настъпване на прифила нямам думи.Това входната врата ли е?Ако да си направил голяма грешка с избора на профили/не работя в тази сфера и не искам да правя реклама на някой/ .
профила е алумин дадоха ми го за мн.добър.да това е входната врата.мисля че няма да има проблем,сложиха 5 панти на вратата.
  • 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 26

Тема "Човек от скука си строи вила" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: