Супер е станало.Диодното мисля ще отвори много интериора.Продължавайте в същия дух 

JuliS написа:Това с гръбчето го решихме за да решим пространственият натиск. При положение че кухнята е 2,10 х 2.00 м. трябваше ни визуален простор. Прозорчето беше първоначалната идея... но не беше достатъчно. Затова решихме вместо стандартните гръбчета или плочки, че може да разчупим стериотипа.като идея добре замислено - но когато почне да се ползва ще има вероятно проблеми - пвц -то няма да издържи толкова близо до котлоните и пара от тенджера
Материалите са:
1. 2мм полистирол - за основа
2. Напечатано РVС фолио / което залепихме върху полистирола.
3. Плексиглас прозрачен 3мм - за горен слой
хванахме с монтажно лепило към стената. А плексигласа в видийки през 3те слоя в невидимите части. т.е. под плота и горе, там където ще е диодното осветление... така захващането става "невидимо"
Еди, не го мисли мъжо...![]()
той е "профешънъл"
от 20 години се занимава с реклама - не му требе помощник
bogomilZ написа: в ъгъла на фотоелемента не се среща фотото - накарай мъжо да го барне на шотошопазатова и написах. страницата е само подпряна- тя ще се монтира след поставянето на кабелите в ъгъла.Затова картинката виси. Иначе да , не се срещат. Аз я правих и реших че "срещата" е много "скучна" като погледнеш от коридора...виждаш главно тази страна и ми се щеше да е по зелена...а не продължение на блатото
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: