• 1
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 34
Всички въпроси за вилата.
7777777 - помощник
Привет и от мен съвсем пресен съм във форума но тази тема е уникална чета и се надявам да постигна същото като вас страхотна работа сте свършили наслаждавайте и се кеф
JuliS - специалист
7777777 написа:
Привет и от мен съвсем пресен съм във форума но тази тема е уникална чета и се надявам да постигна същото като вас страхотна работа сте свършили наслаждавайте и се кеф
Успех!
Когато има цел и мерак - всичко си идва на мястото!!!!
:-D
JuliS - специалист
това мисля е предпоследната корекция на къщата отвътре :-D
леглото на детето бе изцяло преобразено. Идеята бе пиратски кораб , но се превърна в малка яхта :-D
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
остана да боядисаме само палетите-спалня :-D и шкафьт в бяло.
по4нахме и терасата...
ИзображениеИзображение
JuliS - специалист
ХОРА ПОМОЩ!!!
то човек кога се дели от акъла си - все нещо става. :evil:
Едно комшийче я закъсало без работа, дете ,чака...попита да ни направел плочките на терасата - строителче
викам - добре. Да помогнем и ние.
сега аз имам нужда от помощ!
Цяла къща направихме - проблеми досега не сме имали
сега...се чудя какво да правя!24часа гранитогреса с фугин. На пек и жега... 2 дена стържем с четките, гланцове, телчета...нищо и вчера заливахме с киселина - пак нищо! не откъсва. Такова мазало е...че ми иде да се гръмна! Гранитогреса е грапав и ...бе немога да опиша. Все едно с баданарката мазано.

Идеи????
stiv1961 - майстор
Потърси си препарат на KNAUF за почистване на фугин от плочки. Имат цяла серия и за полиране на мрамор и други неща.Друг вариант-мравчена киселина :?
P.P.- Zementschleierentferner :
Специален почистващ концентрат за отстраняване на шлака от фугамаса, останки от зидария, варовикови отлагания, изцветявания и ръжда.Почиства фаянс и други облицовъчни плочи, клинкерни и глинени тухли, естествен камък като гранит, кварц, шистови плочи, силикатиПодходящ за повърхности от хром, стомана, керамика, пластмаса и покрити с лак. За употреба вън и вътре
http://www.knauf.bg/knauf/home.nsf/0/6F ... enDocument
Mony - специалист
Миналата година и при нас се получи същия проблем - грапав гранитогрес с недоизмит фугирол на 40 градуса пек :axe: идеше ми да се гръмна, защото аз и съпругът ми бяхме "майсторите"... :shock: Но купихме този препарат CL-Clean и останахме мнооооооого приятно изненадани от перфектния резултат - идеално почистени плочки. Препоръчвам го, защото е тестван :supz:

Прикачен файл

CL-Clean.jpg
CL-Clean.jpg (52.94 KиБ) Видяна 5531 пъти
JuliS - специалист
За съжаление в нашият град не открих нито на Кнауф нито на Изомат препарата :? Имате ли идея къде в интернет мога да го поръчам или примерно дали го има в Практикер, Практис или Метро- тези магазини ги има в Търново, можем да прескочим до там в събота евентуално
stiv1961 - майстор
http://www.isomat.gr/bg/%D0%9A%D0%9E%D0 ... nu-id-100/
Обади се,може да имат дистрибуция или изпращане по куриер.Нямаш много време.
http://www.knauf.bg/knauf/home.nsf/0/3F ... enDocument
JuliS - специалист
поръчах ,дойде, изчистихме плочките около фугите. Но фугите от толкова третиране станаха едни...избелели :? та сега се чудя какво да ги правим пък тях. От нищо гайле си направихме. :evil:
Тани - модератор
Интересно ми е защо вие се занимавате с това? Майстора трябва да ви издаде обекта почистен! В момента съм на един обект , който захванах преди две години , но няколко пъти го замразявахме от тогава и вече дойде време за боядисване - грундирах преди година и съм облепил още тогава прозорците с хартиено тиксо. Сега като разлепвам тиксото и остава лепилото по дограмата. Въпреки , че забавянето не е съвсем по моя вина дори няма да намекна нещо на собствениците - просто ще си изчистя дограмата каквото и да ми струва като време и средства! Да съм се сетил да разлепя тиксото като отложиха боядисването!
Вината не е ваша освен ако не сте го накарали въпреки възраженията му да направи нещо и ви е предупредил за последствията!
  • 1
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 34

Тема "Вече не питам за бунгало - а за нещо повече!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: