• 1
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 26
Всички въпроси за вилата.
4040 - специалист
винкело е за у дискотеките а голфовете сега палят у два метра на бутане като новио внос от италия. :-D :drinkers: :butthead:
аndi - напреднал
=D> =D> =D> Браво, 4040 , поздравления за добре свършената работа.Важно е ,чи ти си я правиш къщичката и щом това ти носи удоволствие :tonqe: Аз също съм от Перник и наскоро с половинката си закупихме парцел в Ярджиловци накрая на селото и сега тръгвам по твоя път :wink: Засега сме на етап проектиране. Хайде успех и на пролет да видим как се справяш вътре в къщата.
4040 - специалист
мерси :partyman: ти по точно в кой от крайщата си в коя махала си- кръстина - пункова-божилова.аз съм точно под училището долу до реката.
аndi - напреднал
Още не ми е познато селото,просто там си харесахме парцела и.... Ние сме над училището , най-горе нависокото, точно последните парцели и след това има ниви, а след тях явно е язовира. Засега не познавам никой от селото,а парцела май е в една линия с цеха на "зайо - байо",само, че 2 или 3 преки по-на север. Там са три празни парцела, даже единия ъгловия още се продава и има табела на него-продава се!!! Та така разгледахме набързо селото- с колата де и изпадна това парцелче,гледам равно,спокойно,тихо и без много да го мислиме - жената вика -Това е !!! Така си го купихме на края на декември .Сега го мислим за къщичка като твойта,то ток на улицата-черен път до нивата, вода - май минава през парцела? Канализация-йок, :? :? :? То там и бая си духа ветрец, ама поне има гледка :yawinkle:
4040 - специалист
като пукне пролет ще се видим на по кюфте и кебапче и мастика :drinkers: :partyman:
аndi - напреднал
:tonqe: :tonqe: :tonqe: Е как то не става само с работа.
4040 - специалист
Прикачен файл:
DSC01145.JPG
Прикачен файл:
DSC01155.JPG
Прикачен файл:
DSC01159.JPG
Прикачен файл:
DSC01196.JPG
Прикачен файл:
DSC01198.JPG
малко снимки от изработката на тавана и покрива :rock: