• 1
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 41
Всички въпроси за вилата.
bulhomes2 - майстор
Явно варианта със скарата не ти допада. Боядисай я черна и допълнително ще ти топли маркучите :lol:
stiv1961 - майстор
Варианта със скарата беше първата ми идея,но как да захвана самата скара към керемидите за да не се пързаля надолу?
bulhomes2 - майстор
Прехвърли част от нея през билото или както Филма ти каза с куки под циглите, хванати за шипките.
stiv1961 - майстор
Май така ще стане :) Отдолу нареждам десетина куки,правя метална рамка,нареждам тръбата на спирала и с ,,помощ от приятели" качваме всичко горе.

Прикачен файл

snegozad.jpg
snegozad.jpg (55.96 KиБ) Видяна 3617 пъти
filmatoplo - майстор
Точно това ти казвах и аз,вадиш 1-2 керемиди , гледаш каква -Зет форма иска да е тънката шина ,правиш 10 тина с отвори за заковаването към дъските и отвори на края който ще се подава под керемидата за захващане на рамката .Като рамката може да е готова скара 5мм с око 20/20 см.Боядисай я и си готов.Скоро правих 1 водно подово , собственика докара големи скари 6 на 2 метра и аз си ги рязах на место по размер с ножица за арматура :wink: Понеже темата ми е в главата , какво видях в моя град вчера на два покрива -единия наредил на плосък покрив дървени талпи и приковал отстрани тръбите с пирони :lol: , другия пък навил тръбата на керемидите като в центъра на навивката е комина - няма къде да бяга тръбата :lol: .
stiv1961 - майстор
Дааа,вече долу-горе ми стана ясно всичко.Благодаря за съветите,особено на теб,filma :)
filmatoplo - майстор
Стив -има ли напредък :? :) , днес се къпах в един надуваем басейн на брачеда -модел Интекс .Размери фи-3 метра някъде , не го мерих с ролетка :wink: -голям кеф .Та басейна седи на слънце покрит с наелон , доста топъл беше , дори скоро преди къпане му доливали малко студена да се охлади .Сега сина реве за басейн :( :lol: .
stiv1961 - майстор
Напредък има-схемата ми е в главата,чакам финансиране от,,инвеститора" :) Иначе и при нас така започна-купихме преди две години басейн на ,,Интекс"-3,57 м мисля,че беше и като започна една дискусия-,,вода имаме-жадни ходим,хайде да си направим басейн".....и се започна :)

Прикачен файл

090720111253.jpg
filmatoplo - майстор
Сина иска да му купя надуваем басейн на Интекс :) до 200 лв с диаметър към 3 метра , дали са читави :? :) .Или догодина да правя от бетон и плочки.Какво им стана на тия сегашните деца -морето е на 500 метра от нас , той басейн иска :-D .
stiv1961 - майстор
Нашия беше такъв-от ,,Метро".На промоция мисля,че беше 190 лв.Но трябва да внимаваш с надуваемата част.Нашия се спука защото беше опрян в една стена и малко се протърка.
  • 1
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 41

Тема "Басейн" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: