• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7
Всички въпроси за вилата.
tuninghuman - специалист
И аз мисля за нещо такова ... може ли да се вкопае по надълбоко?

целият?
The_FAN - специалист
В Бриколаж от 10 до 20 май:
Басейн 3.66м в диаметър на 91 см. дълбочина
6.7 кубика вместимост
279 лв.
Отделно виж този линк... производителя на басейните които се продават
в Бриколаж... имат си представител и у нас стига да си харесаш нещо :)
http://www.intexcorp.com/agp.html
Emerald - модератор
crez написа:
През 2004г купих от метро сглобяем басеин 4.5/0.8 м. цилиндър без дъно от гофрирана ламарина в комплект с заварено УВ фолио по формата на басейна. По инструкция трябваше да се сглоби на равно място върху пясък т.к дъното му е само фолиото. Аз направих следното: изкопах 0.5м в земята яма с диаметър 4.8м, отлях бетонна плоча с мрежа от Ф 5 мм като в краищата оставих вертикални заготовки арматура постлах бетова със стар мокет и пристъпих към сглобяването, сложих фолиото и напълних басейна, след това започнах да заривам с пръст отсрани като поливах с вода за естествено слягане, не трамбоване защото може да деформира басейна. Наредих плочки около него, ето 3 години го ползвам и никакъв проблим. Зимата го държа пълен и слагам 2-3 напомпени вътрешни авто гуми и пролет го чистя. Подържам чистотата и прозрачноста на водата с препарати. Заготовкити от арматура оставих с цел послеследващо отливане на страничен бетонен пръстен след повреда на ламарината.
Зимно време се отливат 30-тина см. от нивото, изпразват се всички сливни тръби, наливат се с антифриз и се затварят добре. Никакви гуми не са нужни. Разширението става вертикално.
rival - помощник
Здравей! Много те моля да кажеш откъде и какви препарати си слагаш за такава бистрота? Ние си взехме един от голямите от Бриколаж, но в Метро намерих само някакви хлорни таблетки който не могат да свършат такава работа.
plmko - напреднал
Здравей аз от 1 месец съм напълнил басеина и нямам никакви проблеми с бистротата.Отиваш в някой магазин за басейни и оборудване и си купуваш едни хапчета които ако не се лъжа бяха универсални в смисъл против водорасли и всичко друго което пречи за избистрането на водата.Доколкото си спомням не трябва да са само хлор а имаше и някакви сини съставки в тях,Аи другото аз си взех от Метро един Диспенсър или плувка в която се слага хапчето защото ако падне на дъното парче от хапчето има опастност да ти изгори басеина
todor_velikov - специалист
tedi1 написа:
А някой знае ли дали в метро се предлагат сглобяеми басейни с по голяма дълбочина от 0.80 м, понеже в нашия град няма Метро
в метро не знам,но в бриколаж има един около метър е дълбок и в диаметър е около 4 м,с помпа за пречистване но цената му е 1000 български лева :?:
a da mi kajete nqkva cena na basein s razmeri 8m na 3m chuval sam che ima s takiva razmeri no nemoga da namera cena?
crez написа:
ето и още:
точно за този басейн искам отдолу мушамата синята ,откъде да си намеря,моята е пробита на хиляди дупки
crez написа:
tedi1 написа:
Crez, много, много те моля да ни покажеш снимка на басейна. Умирам да го видя, че вече ми писна от надути оферти за басейни, а на този етап твоя вариант напълно ме устройва.
CREZ,понеже съм нова може би няколко пъти ще получиш въпроса ми,за такъв басейн 3.5 на 90 от метро къде да си намеря мушамата синята отдолу
crez - майстор
Имам само този телефон 958-23-91 даже и името на фирмата не съм записал. Той внася тези басейни и продава консумативи.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7

Тема "БАСЕЙН" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: