Всички въпроси за вилата.
ferrari4456 - специалист
Запали и работи прекрасно, резнах 2-3 дървета и просто реже прекрасно.Така не е работила никога може и да е била с фабричен дефект още от начало не работеше добре после изникна проблема с давенето и така...
Явно в цилиндъра е било проблема.
Със старата свещ съм.
Смених само филтър и цилиндър с бутало тоест комплекта. :supz: :supz: :supz: :supz: :supz: :supz: :supz: :supz:
stiv1961 - майстор
И сега прави брррррррр :-D, брррраво :)
teon - специалист
...беше пуснал един колега тема - при поправка на малогабаритна селскостопанска техника да се публикуват и снимки кой как се е справил с проблема...в тая връзка не беше лошо да туриш някоя снимчица на по-завързаните моменти...
ferrari4456 - специалист
Имам само преди разглабянето.Не се сетих... #-o

ПП
Това й е чистия период... :mrgreen:

Прикачен файл

DSC_7944.jpg

Прикачен файл

DSC_7943.jpg
imegogo - специалист
сложи снимка на надрания цилиндър
ferrari4456 - специалист
Абе той не е надран толкова не са дълбоки драскотините с нокът трудно се усещат, ама ги има и прави проблем... :lol:

ПП По същия начин изглеждат драскотините и са със същата дълбочина, но са повече :lol:
И са по на линии...
Абе качели е в начален стадии :lol:

Прикачен файл

IMG_7265.jpg
IMG_7265.jpg (41.64 KиБ) Видяна 3679 пъти
hidrazin - майстор
Като гледам тези драскотини ми мирише само на сегменти.
:partyman:
imegogo - специалист
не мога да кажа на 100% от снимката но според мен нищо му няма,така са си фабрично аз си мислех че е се надрал вертикално с новия оправи ли се проблема ?
swissmad - специалист
И аз съм слагал 100 октана на моята резачка (Jonsered) и си работи без проблеми.Маслото е червен Щил.
ferrari4456 - специалист
imegogo написа:
не мога да кажа на 100% от снимката но според мен нищо му няма,така са си фабрично аз си мислех че е се надрал вертикално с новия оправи ли се проблема ?
Реже като луда, ако не беше се оправил щях да се гръмна толкова пари изръсих...

Тема "Използване на 100октанов бензин на резачка???" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: