ivanovbg написа:Можеш да пробваш да си сложиш едно в спалнята и ако след месец спреш да обръщаш внимание на жена ти - от него ще да еАбе мойто е точно в спалнята едното, ама има положителен ефект-всяка сутрин краката ми отвити

ivanovbg написа:Можеш да пробваш да си сложиш едно в спалнята и ако след месец спреш да обръщаш внимание на жена ти - от него ще да еАбе мойто е точно в спалнята едното, ама има положителен ефект-всяка сутрин краката ми отвити
niiksan написа:10хКолега, не използвай точно тази отрова, тя има вторичен ефект, в смисъл ако някое друго животинче изяде умрелия плъх и то ще пукне. Купи си отрова в формата на пелети от агроаптеката.И аз бях на същото мнение но гаджето като ревна "не
те са живи душички". Ма----та им миша, хуманизъм ли, ей сега ще им дръпна една хуманитарна реч с Zn3P2
briko написа:Точно тази отрова няма такъв ефект. Забранена е за ДОМАШНО ПОЛЗВАНЕ, щото е силно токсична в малки дози и при неправилно боравене стават сакатлъци.Според мен, отровите с антикоагулантно действие са по-опасни, за вторично отравяне.niiksan написа:10хКолега, не използвай точно тази отрова, тя има вторичен ефект, в смисъл ако някое друго животинче изяде умрелия плъх и то ще пукне.И аз бях на същото мнение но гаджето като ревна "не
те са живи душички". Ма----та им миша, хуманизъм ли, ей сега ще им дръпна една хуманитарна реч с Zn3P2
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: