Извинявам се, че така и не качих снимки от резултата, който постигнах, макар и частичен. Това лято валежите просто ни разсипаха, в това число и мене. В един момент беше ясно, че няма да мога да я завърша така както би ми се искало, затова набързо я поопаковах, колкото да има сянка и вечер да няма комари и се получи един приличен резултат за един уикенд. После дойде нов дъжд и бяхме до там, хахахах. Както и да е, поне конструкцията, колкото и хлабава да е си издържа и на води и на ветрове, така че напролет имам основа, върху която да дооформям Който има въпроси на по снимките, с удоволствие ще отговоря. Държа да отбележа, за да не изпадам в излишни разяснения по конструкции и т.н., е че просто търся да си направя сянка. Факт е само че не оправда предварителните финансови очаквания - пак си имаше немалко разходи, не става за 20 лв.
Сигурно върши работа ама много неугледно така.. Легло, па от долу само земя..барем тревичка да имаше малко. Ама айде догодина ще го направиш, само желание да има. А каква им е ролята на тея колове и синджири малко на садо-мазо отива работата
Трябва да смениш името на темата. Релакс е английска дума. Щях да кажа, че си го побългарил, но е повече от побългаряване. По-ориенталско изглежда. Убедил си се вече, че без пари не става, дано да си се убедил вече, че да правиш нещо колкото да отбиеш номера също е безполезно и излишно.
В никакъв случай това, което правя го правя ей така, особено когато става дума за мен самия и моето удобство. В самата ми тема може би единствената ми сериозна грешка е заглавието, което подвежда. Смятам че достатъчно ясно и подробно обясних какво търся и какво смятам да вложа за да постигна целта си. Като изключа забавянето поради многото странични фактори съм напълно удовлетворен от постигнатото. Не се напъвам да се меря с майсторите тук и техните творения, нито да се харесам на някой и да ми каже браво. Благодаря на тези, които ми помогнаха с полезните си съвети.