• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 26
Всички въпроси за вилата.
tuninghuman - специалист
prascho написа:
бе готово...... като гледам жената липсва :hurra:

eeee ... :-D :-D :-D :-D

тва липсва:

досега да го бях докарал мама му ама ...

Изображение
Последна промяна от tuninghuman на чет сеп 06, 2007 12:02 pm, променено общо 1 път.
tuninghuman - специалист
външната кухня - поредна стъпка - арматурите отдавня не бях купувал - цената въобще не ми хареса.

ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
ИзображениеИзображение
prascho - майстор
здравей, какви са вратите и каква цена имат на врата? и с какво мислиш да се отпляваш, котелче ли си направил?
tuninghuman - специалист
ами вратите са CLASSEN - не са много скъпи - трябва да проверя но мисля че около 220-250 песос.

отоплението ... хммм и аз още незнам - нямам котел - мисля си за някоя
семпла стилна метална камина - дръвца има доста ... незнам още.

Изображение
tuninghuman - специалист
Изображение

AAAAAAAAA
КОГА 6Е СТАНЕ ДО ТАКЪВ ЗАВЪРШЕН ВИД ????
Изображение
Изображение
Rockwalll - специалист
в такъв ли вид ?? :cool: :cool: :cool:

Прикачен файл

фонтан1 .jpg
фонтан1 .jpg (95.12 KиБ) Видяна 8299 пъти
prascho - майстор
песос ли? абе ти не си ли в България?
Стефан - майстор
tuninghuman написа:

+ това имам и една спешъл суспензия :) - стиропор разтворен в безни или разтворител АМБ - става каша и като се лепне става добра изолация от влага и мухъл - не че сигурно няма специални продукти ... но това просто го знам от 12-13 години и е бързо, лесно и нескъпо.
Може и да не вярвате, но колелото е открито отдавна. За това прочетох в някакво руско списание/тогава нямаше интернет, за сведение/ преди повече от 28 години. Само, че варианта е в ацетон да се пуска на порции парченца стиропор - целта е да се получи смес с гъстота на боя. От любопитство тогава пробвах, и намазах малка част от една гаражна врата, директно върху ръждата/леко разтъркана с телена четка/. Половината боядисах с боя, а другата половина оставих без боя.

Интересното в случая е, че ВЕЧЕ 28 години ръждата не е заработила, въпреки песимизма на околните. И моя собствен.

Не задължавам никой да ми вярва. Просто "свийте" едно шишенце лакочистител от съпругата, и пробвайте!!! :lol:
tuninghuman - специалист
Стефан написа:
tuninghuman написа:

+ това имам и една спешъл суспензия :) - стиропор разтворен в безни или разтворител АМБ - става каша и като се лепне става добра изолация от влага и мухъл - не че сигурно няма специални продукти ... но това просто го знам от 12-13 години и е бързо, лесно и нескъпо.
Може и да не вярвате, но колелото е открито отдавна. За това прочетох в някакво руско списание/тогава нямаше интернет, за сведение/ преди повече от 28 години. Само, че варианта е в ацетон да се пуска на порции парченца стиропор - целта е да се получи смес с гъстота на боя. От любопитство тогава пробвах, и намазах малка част от една гаражна врата, директно върху ръждата/леко разтъркана с телена четка/. Половината боядисах с боя, а другата половина оставих без боя.

Интересното в случая е, че ВЕЧЕ 28 години ръждата не е заработила, въпреки песимизма на околните. И моя собствен.

Не задължавам никой да ми вярва. Просто "свийте" едно шишенце лакочистител от съпругата, и пробвайте!!! :lol:

ТОВА МИ ХАРЕСА!!!
tuninghuman - специалист
prascho написа:
песос ли? абе ти не си ли в България?
ДА... НО КАКВО ОТ ТОВА. просто заменям думата ... да е весело :-D :-D :-D
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 26

Тема "Вила" | Включи се в дискусията: