prascho написа:бе готово...... като гледам жената липсва
eeee ...

тва липсва:
досега да го бях докарал мама му ама ...
Последна промяна от tuninghuman на чет сеп 06, 2007 12:02 pm, променено общо 1 път.
prascho написа:бе готово...... като гледам жената липсва
tuninghuman написа:Може и да не вярвате, но колелото е открито отдавна. За това прочетох в някакво руско списание/тогава нямаше интернет, за сведение/ преди повече от 28 години. Само, че варианта е в ацетон да се пуска на порции парченца стиропор - целта е да се получи смес с гъстота на боя. От любопитство тогава пробвах, и намазах малка част от една гаражна врата, директно върху ръждата/леко разтъркана с телена четка/. Половината боядисах с боя, а другата половина оставих без боя.
+ това имам и една спешъл суспензия- стиропор разтворен в безни или разтворител АМБ - става каша и като се лепне става добра изолация от влага и мухъл - не че сигурно няма специални продукти ... но това просто го знам от 12-13 години и е бързо, лесно и нескъпо.
Стефан написа:tuninghuman написа:Може и да не вярвате, но колелото е открито отдавна. За това прочетох в някакво руско списание/тогава нямаше интернет, за сведение/ преди повече от 28 години. Само, че варианта е в ацетон да се пуска на порции парченца стиропор - целта е да се получи смес с гъстота на боя. От любопитство тогава пробвах, и намазах малка част от една гаражна врата, директно върху ръждата/леко разтъркана с телена четка/. Половината боядисах с боя, а другата половина оставих без боя.
+ това имам и една спешъл суспензия- стиропор разтворен в безни или разтворител АМБ - става каша и като се лепне става добра изолация от влага и мухъл - не че сигурно няма специални продукти ... но това просто го знам от 12-13 години и е бързо, лесно и нескъпо.
Интересното в случая е, че ВЕЧЕ 28 години ръждата не е заработила, въпреки песимизма на околните. И моя собствен.
Не задължавам никой да ми вярва. Просто "свийте" едно шишенце лакочистител от съпругата, и пробвайте!!!
prascho написа:песос ли? абе ти не си ли в България?ДА... НО КАКВО ОТ ТОВА. просто заменям думата ... да е весело
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: