Всички въпроси за вилата.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
petrov_ написа:
Ясно е че в това състояние къщата не става да се достроява.Идеята ми е укрепване и тогава да се довърши.
Укрепване и довършване на тази къща (ако са и наред докс и ако подлежи на поправяне), та това е доста доста скъпо нещо.

Напомням ти, че тръгна пчелин да правиш.
petrov_ - специалист
egomen66 написа:
petrov_ написа:
egomen66 написа:
Ако се стигне до укрепване .....мога да кача един интересен файл.Автора на темата да каже. :partyman:
Колега дай да видим файла.
:arrow: http://www.kiip.bg/images/custom/File/P ... R_2012.pdf

Разгледай го целия.... :partyman:
Благодаря за файла,като гледам ми се струва сложно.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
petrov_ написа:
...
Благодаря за файла,като гледам ми се струва сложно.
И скъпо
ky-kyy - майстор
Като изключим това, че няма колони и че се руши, къщата е грозна и неудобна. По сериен проект от 70-те години на миналия век, ако въобще е спазван някакъв проект, а може и да е строена дори незаконно.
Аз лично, бих предпочел празно дворно място и бих си построил удобна и функционална малка къщичка.
шоп - майстор
petrov_, разходи се и я виж. Ако я почустваш със сърцето си е твоя.

Трудна работа на къща строена с четворки да изрежеш ъглите и да направиш вкопани колони и пояси ( вкъщи е така, но е строено с единички. Варианта е външни колони и пояси.

За пчелин ти върши работа и ограден двор 800м2 с фургон или каравана. За живеене тази къща може да стане приказка но ще глътне минимум 10х 9900 лв
Успехи!
egomen66 - майстор
Лесно , евтино и хубаво... сложна комбинация. :-D Кеф цена няма. Шоп добре го е казал...няма да се плашиш. :partyman:
petrov_ - специалист
По принцип ми трябва за пчелин,но на старини може да се преместя да живея там :lol:
egomen66 - майстор
petrov_ написа:
но на старини може да се преместя да живея там :lol:
Тъй , тъй.....в момента и аз това правя. :-D
ky-kyy - майстор
petrov_ написа:
По принцип ми трябва за пчелин,но на старини може да се преместя да живея там :lol:
Неотдавна правех едно леко ремонтче в един старчески дом. Като видях, какви медицински сестри работят там....взех да се замислям, дали да не прекарам там старините си, евентуално :?
egomen66 - майстор
ky-kyy написа:
petrov_ написа:
Неотдавна правех едно леко ремонтче в един старчески дом. Като видях, какви медицински сестри работят там....взех да се замислям, дали да не прекарам там старините си, евентуално :?
Всеки с мераците си...но тези мераци , са обратно пропорционални на годинките :lol: Извиняваме се на автора.Да вкараме малко настроение в темата.Ако има други въпроси да пита. :partyman:

Тема "Съвет за къща" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: