Всички въпроси за вилата.
monster18 - специалист
Там като направя такава яма сигурно даже 1100 % ще има и за внуците ми хахаха дето се вика за по 2 дена на седмица най много не виждам кога ще се напълни дето се вика ще си стои празна :Dще обмисля още въпроса къде да е точно ще извикам и малко по опитен от мен да ме посъветва на място и ще видим ;)
torbalan - Дървен философ
Близо до оградата на място, където може да доближи голям камион...
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
monster18 написа:
Там като направя такава яма сигурно даже 1100 % ще има и за внуците ми хахаха дето се вика за по 2 дена на седмица най много не виждам кога ще се напълни дето се вика ще си стои празна :Dще обмисля още въпроса къде да е точно ще извикам и малко по опитен от мен да ме посъветва на място и ще видим ;)
Виж си най-първия пост, където поставяш въпроса ... не споменаваш, че има яма. Ямата си е част от канализацията! Ти каза, че няма канализация.
Затова така такива ги пишем
Значи :lol: Щом имаш яма, почвай да копаеш, на 80см (не съм съвсем сигурна) дълбочина. Как ще вържеш новия канал с ямата, зависи. Още снимки, като стигнеш до там
Последна промяна от n_a на чет фев 25, 2016 9:42 am, променено общо 1 път.
Andri01 - майстор
Торбалане,по тази логика ,значи да почнем всички да караме като някои идиоти-без да спазваме правилника. Да престанем изобщо да спазваме законите ,защото ,на видите ли Еди кой си не ги спазва.!? Добре е ,всеки да оправи "своята къщичка",както му е реда и после да търсим сметка на другите.Но това опира да човека,възпитанието и разбиранията за честото,ред и законност!
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
По-добре спазвай духа на закона, нежели буквата!
На майната си, без водоизточник наблизо, без подпочвени води, в малки количества... природата сама ще си свърши пречистващите дела, няма да има проблеми.
Ти за какво мисли, че са тия пречиствателни станции? Изощо само викаш или знаеш кое-как-защо работи?
Andri01 - майстор
"... природата сама ще си свърши пречистващите дела, ..."!?
Горката природа,доста на баир взе да идва ,да чисти след хората! То като погледнеш си права обаче-виж някой се изплюл на улицата пред ,то като минеш и...пак чисто,не личи,нали? Или идиотите дето си хвърлят фасовете от колата-като мине една кола-и пак чисто! Е,после обаче дружно пищим"страната ни мръсна,държавата не си върши работата"! но ,както казах-въпрос на разбиране относно чистотата спазване на законите! :? :lol:
Казах, не искам да насърчавам неспазването на закона...
gnt69 - майстор
Тез пречиствателни и изгребни ями ги остави на еколозите. Те еколозите първо да отидат на село да направят на баба си и дядо си изгребни ями или пречиствателни станции, после всеки месец да викат цистерна да им изхвърля фекалните води, или да ходят зимата да се къпят и да ходят до тоалетна на вилата да осигурят матриял за бактериите щото като няма матриял бактериите умират. Направи си септична яма. Тръбата може и на 40-50 см, канал не мръзне. Спазвай наклон 1-2%. Ами това е ако питаш не може, ако не питаш всичко може. :partyman:
Andri01 - майстор
Имам един комшия: питам го: - Защо си изхвърли боклуците от ремонта на банята на улицата? -Че,тебе какво те засяга,тя улицата е обща!
Е,ти си по добре,двора си е твой-една дупка,две дъски отгоре и готово!Не ти трябват тръби,наклони,закони!Остави ги тях на нормалните хора :lol:
Същото е в големите жилищни комплекси в панелките...

В общия случай входа е нещо средно между склад и място за изхвърляне на боклука...

Следващия път се обади в общината... Разправят, че КАТ вече съставят актове по снимка, ако се съгласиш да се подпишеш като свидетел...

Тема "Баня и тоалетна на вилата" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: