• 1
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 62
Всички въпроси за вилата.
piron45 - майстор
stiv1961 написа:
Тук съм, имам малко здравословни проблеми/ в жега и вода така става :-D /. Иззидах 4 реда от комина и те така, до края на седмицата трябва да довърша поне комина.
Е скорошно оздравяване и да те подсетя пак за улука на бараката. Ще тече право върху барбекюто така като гледам :)
filmatoplo - майстор
Жега и вода , ги прочетох -жена и водка :wink: ще се управи и още как :yawinkle: .Само да питам -не трябва ли ,над каминката да има еска в комина -да тегли :wink: -ако в комина ще има вентилатор е друго нещо.
king82 - специалист
От какво е моторчето,което върти шиша? Толкова ли е бавнооборотно или се регулира с нещо. Нашето е с моторче от чистачки,но вътре червяка е пластмасов и бързо му се изронват зъбите и така 2-3 вече.
VLADO66 - майстор
Предполагам че с някое от тия няма да имаш проблеми http://motor-barbeque.com/10.html
stiv1961 - майстор
king82 написа:
От какво е моторчето,което върти шиша? Толкова ли е бавнооборотно или се регулира с нещо. Нашето е с моторче от чистачки,но вътре червяка е пластмасов и бързо му се изронват зъбите и така 2-3 вече.
Моторчето ми го подари колегата ZEDYKUS, 2 об./мин. на 220 волта. Показал съм го на 9- та страница. Между другото и аз съм си приготвил едно от чистачки на Жигули, но мисля, че няма да е необходимо- това ще върши чудесна работа, само да има какво да се сложи :)
kuger - майстор
Овации за Stiv, разкошно е станало.
Моторчето е от КИП-овски уред, върти диаграмната хартия, търсете из стари фабрики.
stiv1961 - майстор
И комина е готов. Остана само да тръкна тухлите с амониева селитра и вода и да сложим шапката.

Прикачен файл

150720121813.jpg

Прикачен файл

150720121812.jpg

Прикачен файл

130720121811.jpg

Прикачен файл

130720121810.jpg
VLADO66 - майстор
Да-а-а,за да продължи темата трябва да я прекръстиш на ЦВКС-център за водно-кулинарни спортове
Johny - майстор
Ба са мама му! Ти си го направил като комин на доменна пещ! Браво! Далече си да те ползвам при случай! :-D
SEV - специалист
Извинявай Стив,амониевата селитра "каква роля ще играе"
  • 1
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 62

Тема "Кулинарен център „Наздраве”" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook: