• 1
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 62
Всички въпроси за вилата.
Johny - майстор
Или ще тори плевелите от фугите или ще го взривява. :lol:
Krass - майстор
Разтваря варта в хоросана. Ее ще му трябва и противогаз, но на открито се трае.
stiv1961 - майстор
Krass ме е изпреварил. На открито няма проблем, но преди две години като търках басейна използвах маска :-D
Между другото вчера иззидах и около барбекюто. Остана ми изолацията на пещта и вратичка. По принцип вече приемам поръчки за ,,пиле на жар" :-D

Прикачен файл

150720121819.jpg

Прикачен файл

150720121818.jpg

Прикачен файл

150720121817.jpg
piron45 - майстор
Браво, супер се получава.
Стив, не искам да ти се меся в работата, но като гледам тая барака иска ремонт. Защо не удължиш покрива на бараката да покрие цялото барбекю. Ще си спестиш доста проблеми с ремонти по барбекюто вследствие на дъждове, студове и т.н. Имам комшии които направиха пещ и барбекю на двора. Като бяха нови изглеждаха страхотно, но сега след няколко години външният им вид е окаян. Не знам, може майстора да е бил калпав.
Желая ти успех и да имаш чести поводи да ползваш барбекюто и пещта.
stiv1961 - майстор
Благодаря! За покрива чакам съседите да си дойдат от Италия защото техните ,,майстори" ми го окепазиха.
stiv1961 - майстор
Вече съм готов и с изолацията- 10 см вата, рабицова мрежа и теракол. Остана вратичката и чакам оферти за печено, жарено, на скара и т.н. Въх.... нямам скара за барбекюто :? Ще импровизирам :) :)

Прикачен файл

170720121823.jpg

Прикачен файл

170720121824.jpg

Прикачен файл

170720121825.jpg
SEV - специалист
Този томбурлук така ли ще остане,смяташ ли някаква декорация да правиш,ако оставиш една дупка на пеща ще гори повече и ще ти се стопля пеща по бързо,после затапваш дупката(при мен е скелна тръба)и си на 6.Вратата на пеща е препоръчително да има изолация и тя.Абе най важното е матРиал да има.
stiv1961 - майстор
Този томбурлук :-D / направо ме разсмя/ ще го покривам с керемиди, т.е. продължението на покрива ще минава над пещта и смятам под керемидите да сложа пак вата за по- добра изолация. За отвор отгоре- не съм предвидил, от много четене из нет- а стигнах до заключение, че няма нужда, нооо времето ще покаже.
bulhomes2 - майстор
Някъде споменавах, че имам отвор и отзад. Пекъл съм и с него и без него. С него се опалва по-лесно и по-хубаво. А твоя "тумбурлук" е голям. Не разбрах защо ти беше толкова висока.
VLADO66 - майстор
Стив може да е решил да пече агнето право.
  • 1
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 62

Тема "Кулинарен център „Наздраве”" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: