• 1
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 34
Всички въпроси за вилата.
kapanec - специалист
Уникално се справяте .Успех и в бъдещия проект =D>
dream1984 - напреднал
съжалявам че го казвам но е доста кич вътре и ме хваща клоустрофобията само като гледам снимките
според мен идеята с лятната градина и плъзгащите се врати беше много добра незнам какво е довело до промяната на плана
но като цяло ми харесва, че вие сте си направили всичко
бих искал и аз да имам уменията да строя но всеки по различен начин си носи хляба вкъщи
JuliS - специалист
е, няма лошо - всичко си е въпрос на виждане, на усещане и желание. На мен лично червената стая ми е любима.Тъмнината ме успокоява и отпочива.Чувствам се, като в общата стая на Грифиндор. Успокояващо, топло, и мое - това при положение че на ден през мен минават поне 70 човека (щото и ние си вадим хляба по друг начин) - за мен това е... точно това, което търсех.
Оценявам откровеността ти - благодаря ти!
Последна промяна от JuliS на вт май 14, 2013 7:53 am, променено общо 1 път.
ArturDent - Почти Безобиден
JuliS написа:
... това при положение че на ден през мен минават поне 70 човека (щото и ние си вадим хляба по друг начин)...
Малко...двусмислено...
Щях да го бутна в бисерите, ама от мен да мине...
;)
JuliS - специалист
:-D уф, сега виждам как точно ™звучи " през чуждите очи. Но истината всъщност е много близко.
Споменавала съм, че работим в рекламата. Ежедневно минават - през офиса много хора, които не знаят какво точно искат, обаче го искат веднага, и ако може по евтинко... та....общо взето :-D
Svetoslavoff1 - майстор
Май повечето ти клиенти са жени - не знаят какво искат, но го искат веднага:)
От предната страница снимките - тази двойна яка от чакъл и от земя край гьолчето ми стои някак самоцелна, а и трудно ще се поддържа като покара трева сред камичетата. Само мнение, а не критика:)
JuliS - специалист
да , така е , и аз съм го мислила... обаче мисля да залагам още треви декоративни... и май тревата няма да ми е проблем. Ще видим - още го обмислям. На много фронтове в момента ми мисълта - като цяло имам изградена концепция за градината...ама..
Ето малко актуални снимки
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
това тук е началото на пътя! След като фаброма го изравни, и после го фрезовахме...сега активно утъпкваме. После да му мислим какво пари че даваме за насипки... :evil:
Изображение
Svetoslavoff1 - майстор
Бих увеличил ширината на арката над пейката напред и бих пуснал нещо увивно или плътна висока зелена стена зад пейката.
Ще стане чудесно кътче за усамотение с мъжо:)
JuliS - специалист
Svetoslavoff1 написа:
Бих увеличил ширината на арката над пейката напред и бих пуснал нещо увивно или плътна висока зелена стена зад пейката.
Ще стане чудесно кътче за усамотение с мъжо:)
Ммм...даа.а.... даже нова пейка съм предвидила за там! Скоро ще ми я подари мъжо за Рожденият ден/29.05/...е, той още не знае :-D ... но пък нали все някой трябва да е изненадан от подаръка :wink:
Иначе по самата арка са пуснати глициния - която се надявам до края на сезона да е тръгнала и по оградата, а от другата страна има кампсис - и то е много активно увивно и ще направи хубав заслон.
  • 1
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 34

Тема "Вече не питам за бунгало - а за нещо повече!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: