• 1
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 41
Всички въпроси за вилата.
stiv1961 - майстор
Сподели за колегите, най- вече за филма къде е това 6-7 лв., моите ми излязоха по 10 лв. защото пуснах фактура на фирмата където работя и си взех ДДС-то.
filmatoplo - майстор
:) Здравейте , в Нола7 гледам стъкло керамика по 10,80 лв квадратен метър :? да не бъркам нещо :wink: .И помпи и филтри май са най евтини -поне други не откривам .
hidrazin - майстор
Ами колко да е стъклокерамиката ? Все пак е от Китай. Та наистина едровата цена е под 10 лв. за квадрат.
:partyman:
filmatoplo - майстор
:) Здравейте , айде керамиката ще я оправим някакси , но сега дайте идея каква форма -така че да има голям басейн 4/6 метра с правоъгълна форма и детско отделение 2/2 м и филтърно 2/2 м :? .Та къде да ги събера че да е красиво , и на снимки съм съгласен :) благодаря .Да изпреваря малко с въпросите -добре ли ще е -щампован бетон покрай басейна :? :) .
VLADO66 - майстор
А ти видял ли си цените на щампования бетон?Скоро гледах някакъв продукт на Sika за финиш на басейни,ама нито знам цени нито на какво прилича.
filmatoplo - майстор
Честно -не знам цени на щампования бетон :? .
filmatoplo - майстор
Някой сеща ли се , как да се направи детския участък на басейна свързан за по дълбокия , без опасност от пречупване заради различните нива -големия дълбок 1,50м , а детския само 50 -60см . :? За щампования бетон , някой знае ли сега цени :? :) .
Demonev - напреднал
Пречупване няма да има, ако основата е добре трамбована.
Попитай някой опитен проектант дали може да ти направи проекта.
Проект за басейн не се прави чак толкова трудно, но тука всички много на дълбоко се мятате с тая стъклокерамика.
Има много по-евтини и надеждни решения.
stiv1961 - майстор
Demonev написа:
Проект за басейн не се прави чак толкова трудно, но тука всички много на дълбоко се мятате с тая стъклокерамика.
Има много по-евтини и надеждни решения.
Много обичам когато някой се прави на голям спец и трябва да вадиш думите му с ченгел. Ами сподели ги тия решения, виждаш човека тепърва започва, аз може да съм сбъркал със стъклокерамиката, нека другите след мен не правят тази ,,грешка" :lol:
filmatoplo - майстор
За голямото корито се предполага че като е стъпило на 1,70 -1,80 под кота нула -терена на двора, на здрава почва или на подложен бетон -няма да мръдне .Но детския басейн , тоест неговото коритце ще е само 70-80 санта вкопано под кота нула -терена на двора , и няма да е стъпило на здраво :wink: .Двете корита трябва да са свързани арматурно и бетонно , но детското корито ще се намира на Нездрава почва -тоест на такава която се напуква от суша и движи :? как се прави .А относно други технологии освен стъклокерамика -дайте идея .
  • 1
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 41

Тема "Басейн" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: