Всички въпроси за вилата.
Beckooo - помощник
Красота ;))))) Между другото , баща ми оня ден е купил от магазин за осветление , 4 лампи водоустойчиви с 4 крушки / 10W / , трансформаторче , кутийка / влагоустойчива / и 10 метра кабел за около 100 лева.. така че нещо от типа направи си сам излиза по евтино ;)
Като ида на вилата ще ги снимам да покажа.
NeoBoss - специалист
а обикновенна луничка изолирана от водата ще може ли да се охлади. Аз мисля така да пробвам ама ми е за езер в което имам около 20 риби и ако се пръсне да не ги утепе. Затова да питам.

Идеята ми е следната. Имам няколко развалени соларни лампи под формата на камък. Има ги в бриколаж. и мисля да ги модифицирам за езерото като от пред им махна стъкълцето и диотчето и вкарам една луничка и съ силикон и стъклото от соларната лампа да уплатня хубаво. Водоустоичивоста мисля че няма да е проблем но ме притеснява малкото въздух с който ще разполага луничката. Ще може ли да се охлажда през стъклото от допира с водата достатъчно
Beckooo - помощник
Не съм спец , но предполагам че ще се охлаждат .. тия мойте доста приличат на обикновени лунички, но са гумирани отстрани/или по скоро някаква черна мека пластмаса/ ..
Между другото и аз го имам тоя камък , за 6 кинта е готин .. и свети до към 4 сутринта ;))

EDIT: Моя се оказа че е от Юск
Последна промяна от Beckooo на съб сеп 05, 2009 9:58 am, променено общо 1 път.
NeoBoss - специалист
ми ще пробвам ако стане нещо ще кача материал
cakev79 - специалист
Отиваш в наи близкия магазин за щори и си поръчваш колкото са ти необходими,пръчки за завъртане на ХЩ пред стъкло.Представляват просрачни тръби,в двата края на които перфектно влизат диоди/LED/,а свързването остава за теб,имаше го някъдед във форума.В колата имам така направена неонка и направо е като истинска.

Тема "Осветление за басейн" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: