Всички въпроси за вилата.
ftubusa - специалист
cakev79 написа:
ftubusa написа:

Копаеш, слагаш фолио за езеро, има в Практикер и мисля и в Бриколаж, камъни за красота по твой вкус и това е. Аз имам на дъното около 30 см. чакъл заради растенията. Към момента имам върбички, водни лилии, лютиче, воден ирис, водна мента и мисля че се казваше плантаго. За цвят съм пуснал и кои и две костенурки, малки. Водата се върти от една помпа , но на два кръга. Задължително е използването на UV лампа.
Колкото по голямо толкова по лесно се поддържа.
Би ли ми разяснол лампата каква роля играе и къде се слага
http://www.zoo-paradise.com/shop/index. ... em_24W&n=1
Eli83 - напреднал
NeoBoss написа:
по добре комари от колкото жаби, с комарите има хиляди начини за борба още , ам със жабите отърване няма

Кажете нещо за комари?С какво се пръска или друг начин,аз съм чувала да се засее босилек и други билки, но двора да засея с тях ли аааа то ще трябва целия двор да е с билки,а ако се пръска то ще е временно като в цялата община не се пръска няма отърване :?
romanpm - майстор
Има подходящи луминисцентни лампи с високо напрежение което ги привлича и трепе , другото е Репелент за мазане има го на сапунче продават се , мажеш се по открити части и 2-3 часа те подминават пробвал съм има ефект :? :lol:
Eli83 - напреднал
Това го знаем,но каквито глутници от комари има при нас никакви лампи не ги хващат,и да се мажеш не помага,мислех за нещо някаква отрова да се пръска ама то ще е пак моментно :sad:
hristomirov - специалист
Пробвай да напръскаш с разтвор АЙКЪН (не съм сигурен как точно се пишеше-при мен ефекта е max-изчезват всички гадини поне за месец!
ArturDent - Почти Безобиден
Eli83 написа:
Кажете нещо за комари?
Битката е загубена. Нищо не помага в малки мащаби.
За да няма комари се пръскат огромни площи. Живея до дунава и ако в България пръскат, а в Ръмъния не - ефекта е за 2-5 дена.
За съжеление за комарите, трябва да разчитате на община, държава :x
hristomirov - специалист
И все пак опитай-не е скъпо!На вилата на съседа е full с оси,комари,мухи и всякакви гадини.И при мен е така,но след като напръскам по 1-2 месеца няма проблем -разликата е огромна.Пръскам всичко-тревата,ъглите,железата,вилата отвътре и където мога, в радиус 5-10 метра.

Тема "na selo." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: