Всички въпроси за вилата.
Transporterr - специалист
crez написа:
sh^dow написа:
.. и по малко донбаски въглища.
колко по-малко? по вече по-малко или малко по-малко?
колкото и малко да е, въглищата са си въглища. ако пък имаш и някой хоризонтален участък, става повече от по малко... :)
иначе иноксови "кюнци" защото са по дълговечни, ламаринените корозират след някой друга година :)
Фло - специалист
Transporterr написа:
иначе иноксови "кюнци" защото са по дълговечни, ламаринените корозират след някой друга година :)
Ако комина не е топлоизолиран,се създават условия за конденз,при който от газовете водата образува киселини,разяждащи вътрешната повърхност на комина.Ако е добре направен ,топъл комин,включително и над покрива и не прави конденз няма особено значение каква е вътрешната му страна :ламарина или мазилка.Разбира се инокса е за предпочитане ,ама си е бая пара.
Transporterr - специалист
най за предпочитане са гофрираните -гъвкави иноксови димоотводи. заради по-голямото топлоотдаване и особенно двуслойните заради системата против...незнам дали да продължа :?
има един кандидат-каминджия ученик, който се вихри в един подобен форум ( не съм казал каналджийски не съм :lol: ) а в всички останали се крие в храстите защото има по няколко бана. каквото някой напише и след малко време вече звучи от него като съвет и аксиома, той си знае кой е :wink:
аndi - напреднал
Не съм наясно с камините но изчетох всички постове тук и за да не пускам друга тема за камини да попитам нещо? Видях в един проект за къща камина в средата на стаята та ми стана интересно някой правил ли е подобно нещо и предимства и недостатъци?
BARD - специалист
аndi прави ги ето този същият . :-D има един кандидат-каминджия ученик, който се вихри в един подобен форум ( не съм казал каналджийски не съм :lol: ) а в всички останали се крие в храстите защото има по няколко бана. каквото някой напише и след малко време вече звучи от него като съвет и аксиома, той си знае кой е :wink:

Транспортирчо ще си останеш само с плюенето и лъжите .

Прикачен файл

Близък план -Модел №1 [1280x768].jpg
Близък план -Модел №1 [1280x768].jpg (95.03 KиБ) Видяна 9031 пъти

Прикачен файл

1001 [1280x768].jpg

Прикачен файл

10001 [1280x768].jpg
ArturDent - Почти Безобиден
Понеже пуснах изграждането и в друга тема, ето ви и тук

Повечето аз съм го измислял, без понятие от камини. само четенето във форума и ... другаде
Ей ви на изпълнението - ф200 е тръбата, нагоре е квадрат 25х25 см
Всичко е почти вертикално. Комина е вертикален, разбира се....

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение
Градинар - специалист
.
Последна промяна от Градинар на ср фев 08, 2012 9:59 pm, променено общо 1 път.
Стефко - специалист
Transporterr написа:
, той си знае кой е :wink:
Мунчо, що не пишеш само от един ник?
Градинар - специалист
.
Последна промяна от Градинар на ср фев 08, 2012 9:59 pm, променено общо 1 път.
Мунчо - специалист
Стефко написа:
Transporterr написа:
, той си знае кой е :wink:
Мунчо, що не пишеш само от един ник?
:? Може би защото отвреме навреме ходя и на работа, освен да си стоя в къщи :yawinkle: Това някакъв проблем ли е? :) А, сори, не питаш за Ай пи, а за ник - уверявам те, че тук пиша само от един ник! Може да се обърнеш за справка към някой модератор да потвърди :yawinkle:

п.п. И аз да те питам нещо - защо влизаш като скрит потребител, винаги съм се чудил каква е идеята на подобна опция :?
Последна промяна от Мунчо на ср фев 08, 2012 10:05 pm, променено общо 1 път.

Тема "Как си направих камина 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: