• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 12
Всички въпроси за вилата.
iivanov - майстор
Аз съм правил това,което има в предвид SEV.За съжаление след набег на братята роми остана само огнището.Но пък за сметка на това може колегата да го разгледа обстойно.Ако има път към Царевци...
hidrazin - майстор
Да, без колона също така не губиш и други неща като: ацеталдехид, метанол, различни видове бутанол, етил ацетат, амилов алкохол, пропанол,
пентанол, ацетон ... Що да ги губиш? Все пак си е материал - вкусен и полезен. :cool:
Ето малко информация:
http://e-vestnik.bg/8502
"Снощи водка пих и капка не останааа..." :lol:
:partyman:
Krass - майстор
Айдеее, станах въздържател. Платена публикация.
hidrazin - майстор
Не знам дали е платена публикация или не е, ама ако открия разпечатката от анализа ще ти я покажа.
Дано да я пазя. Все пак беше преди 5-6 години. Освен другите работи имаше и етилов спирт. :-D
jekasus - майстор
Абе, ония отгоре нещо ни искаха да ни забранят ракията, затова опипват "почвата". Все пак се спестяват някой-друг милион акциз с домашно производство.
И най-скапаната винпромска ракия е по-добра от домашната
И гумена жена пари не иска, няма "отпуска", винаги доволна и т.н..
Krass - майстор
hidrazin написа:
Не знам дали е платена публикация или не е, ама ако открия разпечатката от анализа ще ти я покажа.
Дано да я пазя. Все пак беше преди 5-6 години. Освен другите работи имаше и етилов спирт. :-D
Ако ракията е била твоя, ще трябва да ти сторя едно учение как се създава това и богоугодно питие :-D

Ако се спазва технологията, най малкото което е в плюс за домашната е цената. Е и аз съм опитвал такава дето мирише на ацетон, но пък опитай Бургас 63, една от скъпите, която е минала в клас афтършейф .
SEV - специалист
iivanov написа:
Аз съм правил това,което има в предвид SEV.За съжаление след набег на братята роми остана само огнището.Но пък за сметка на това може колегата да го разгледа обстойно.Ако има път към Царевци...
Царевци,до село Житница ли?Дай някакъв телефон на лични да се уговорим и евентуално да мина да го видя огнището.
hidrazin - майстор
Ако ракията е била твоя, ще трябва да ти сторя едно учение как се създава това и богоугодно питие :-D
Никакъв шанс да ме научиш на нещо. Знаеш, как съм с химията. :-D Ако не помниш ми погледни ника.
И от голям боклук моем да извадим сгоден спиртец. :lol:
NeoBoss - специалист
@хидразине , не се съмнявам в това което казваш. Ама просто , от купешка ракия ме цепи яко глава , от домашната и да прекаля на сутринта нищо ми няма. Това ми е важно на мене. Другите химични елементи сигурни си ги има и във самия озрял гроздак който си го ядеш, ама никой не ти казва че е вреден :D
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 12

Тема "Зидано огнище за казан за ракия" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: