Всички въпроси за вилата.
BLUEPUPIL - майстор
90 градусови куки на биглите за колони не са
разрешени в сеизмични райони.

Прикачен файл:
1.jpg

Прикачен файл:
2.jpg
2.jpg (27.18 KиБ) Видяна 1481 пъти

Прикачен файл:
4.jpg
4.jpg (95.08 KиБ) Видяна 1461 пъти

НАРЕДБА № РД-02-20-2
за проектиране на сгради и съоръжения в земетръсни райони

Прикачен файл:
3.jpg

Reinforced concrete frames will also be classified as non-ductile if beam and column ties have 90 degree rather than 135 degree hooks, and if there is insufficient quantity and spacing of shear reinforcement to prevent shear failure before flexural failure.
hidrazin - майстор
вт май 28, 2024 10:13 amBLUEPUPIL написа:
90 градусови куки на биглите за колони не са
разрешени в сеизмични райони.
Абе нещастник, ти от къде разбра че става дума за земетръсен район?
И как Бай Никой като теб ще определя кой ще кара влака? Нямаш никакъв шанс!
Reinforced concrete frames will also be classified as non-ductile if beam and column ties have 90 degree rather than 135 degree hooks, and if there is insufficient quantity and spacing of shear reinforcement to prevent shear failure before flexural failure.
Тая простотия НЕ СЕ ЧЕТЕ. В България се пише и чете на БЪЛГАРСКИ.
И всички продукти трябва да имат описание на БЪЛГАРСКИ. И всички проекти, макар и да са от ЕС трябва да са преведени и с екземпляр на БЪЛГАРСКИ.
Питай великите BOSCH как им го втъкнах за превода. :lol: Мрънкаха, мрънкаха и ... платиха яко но превод доставиха.
Иначе кинти - нанайси... :lol: Ба си, как мое да си такъв смешник?

:partyman:
BLUEPUPIL - майстор
ср май 29, 2024 12:33 amhidrazin написа:
=== ти от къде разбра че става дума за земетръсен район?

Куди Кудоша, пак се изцепи, нацепи и разцепи.
Ха, Ха, ами то няма не сеизмичен район в БГ.

Прикачен файл:
3ZAW.jpg
3ZAW.jpg (69.4 KиБ) Видяна 1323 пъти

ср май 29, 2024 12:33 amhidrazin написа:
Тая простотия НЕ СЕ ЧЕТЕ.
Я си виж сертификата на китайските кабели,
че е на English.
Chichati - помощник
Така, докато аз си връзвам полека арматурата, днес ми вкараха най - накрая вода. Вече мога и домати да си насадя :partyman:
ср май 29, 2024 4:16 pmChichati написа:
Така, докато аз си връзвам полека арматурата, днес ми вкараха най - накрая вода. Вече мога и домати да си насадя :partyman:
Време е за краставици и тиквички, но едно по едно.
Тъкмо докато оправят и биглите ще дойде ред на казана да ходиш. После Коледа........

Идеята и реализацията радват.
УвАЗката кърти калдъръма направо. Имам нещо подобно, но е по малко и затова с теглич и ремарке.
Chichati - помощник
[/quote]

Тъкмо докато оправят и биглите ще дойде ред на казана да ходиш. После Коледа........

[/quote]

Тъкмо днес това се загледах, че имам две големи джанки с големи и сладки плодове, които
тази година са родили много, и ще е грехота да не отделя време да ги дестилирам. Още повече,
че и казана ми е в гаража. :-D
ср май 29, 2024 4:39 pmChichati написа:

Тъкмо днес това се загледах, че имам две големи джанки с големи и сладки плодове, които
тази година са родили много, и ще е грехота да не отделя време да ги дестилирам. Още повече,
.................. :-D
Веднага да изтриеш последните думи, че ако знаеш какви ги има тук.......!

За джанките няма да чакаш да оправят биглите. Падне ли долу, вариш.
gogo7777 - майстор
ср май 29, 2024 4:16 pmChichati написа:
Домати в сеизмична зона се садят така:
Прикачен файл:
shema-zasajdane.jpg
kr1100 - майстор
ср май 29, 2024 4:39 pmChichati написа:
тази година са родили много, и ще е грехота да не отделя време да ги дестилирам.
[/quote]
А захар заредил ли си ? Предната седмица беше момента в Кауф а
kr1100 - майстор
ср май 29, 2024 6:25 pmgogo7777 написа:
...Домати в сеизмична зона се садят така:
shema-zasajdane.jpg
30 см м/у редовете е много малко.

Тема "Желание за малка виличка - от идея към бъдещо изпълнение." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: