• 1
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 62
Всички въпроси за вилата.
stenmark - специалист
Стиви ако искаш някакъв съвет относно скарата можеш да ме питаш и лично поне сме от един град поне аз с това се занимавам.
ZMeyGorianin - майстор
гредите са стари и доста опушени
Ами то там им е чара :) Аз ОСБ-то го наковах върху гредите и отгоре сложих червен полизол. Можеше да наредя пак керемидите, ама не ми се играеше а и се утежнява конструкцията! Предполагам помещението не е голяма площ и напролет ще се справиш бързо, щото сега не му е времето за покривни работи!
Прикачен файл:
DSC00670.JPG
Прикачен файл:
DSC00681.JPG
Прикачен файл:
DSC01143.JPG Фасон отвън-това в дясно
stiv1961 - майстор
Благодаря на Тани за промяната на заглавието :supz: ZMeyGorianin, можех и аз да направя същото като при теб, но си е доста играчка, а предвид моето състояние реших, че така ще ми излезе по- евтино и по- лесно.....не знам, както и да е, вече съм почти на финала за тази година/ тя май свършва вече :-D /.
STO-YAN - специалист
Здравей, адаш!
Всичко до тук по тази тема е супер! Супер е защото, това е Рожба на твоите ръце и сърце! Нека в този център се раздумват
само Академици... За мен заглавието става така- А К Ц "Наздраве"-Академично-Кулинарен център "Наздраве" :rock: :drinkers: =D>
kalpev - специалист
Еееее, чак и на мен ми се прищя да стана академик след курс за обучение в този център :prayer:
stiv1961 - майстор
kalpev написа:
Еееее, чак и на мен ми се прищя да стана академик след курс за обучение в този център :prayer:
Заповядай :partyman:
STO-YAN написа:
Здравей, адаш!

Всичко до тук по тази тема е супер! Супер е защото, това е Рожба на твоите ръце и сърце! Нека в този център се раздумват
само Академици... За мен заглавието става така- А К Ц "Наздраве"-Академично-Кулинарен център "Наздраве" :rock: :drinkers: =D>
Ти също....... и всички, които желаят :supz:
kalpev - специалист
stiv1961 написа:
kalpev написа:
Заповядай :partyman:
Внимавай какво си пожелаваш, че може и да се сбъдне :tonqe:
Стара Загора ми е много любим град. Последният път, от една сватба във "Верея", осъмнахме в малък пиано бар в някакво подземие.
Въобще, много ми е на сърце този град, няма по-подреден и хубав от него. С хубави хора :rock:
stiv1961 - майстор
Може ли някой да ми каже през колко сантиметра да навивам винтовете, захващащи ОСБ- то към ЦД профилите? Мисля три от плоскостите да са цели- 122 х 244 см., а другите ще се разкрояват на парчета.
stiv1961 - майстор
Благодаря :) Сега ми идва на ум, че ако разпробия предварително ОСБ- то през 25-30 см със свредло ф4 ще ми е по- лесно като вдигнем двама човека плоскостта направо да навивам винтовете в ЦД- профила :?
  • 1
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 62

Тема "Кулинарен център „Наздраве”" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: