kuzo написа:Да ходил съм по ония махали.. жалко,че няма път точно до къщите много е красивоИ аз преди мислих че е кофти това колега особенно като се има предвид че пътя се е провалил до самите къщи като е дошъл комунизма а при друго стечение на обстоятелствата щеше да е до вратата ми.Но пък сега като се замисля по хубаво е човек в почивните си дни да е дистанциран от хората ,да може да се наслаждава на чист въздух ,тишина и спокойствие.Вярно е че носенето на ръце малко изморява но пригодихме магарето на единствения ми съсед с една голяма металлна шейна и сега е много по лесно.Пътят от асвалта до самите къщи беше в окаян вид аз се качвах с джипа но много трудно.После го ремонтирах за моя сметка да остане като подарък за махалата да го ползват и те.Но един път един боклук от съседната махала използва пътя ,качил се с колата си и натоварил металните релси от къщата на починал комшия.Така че боклуци много понякога е по хубаво да няма нищо.Сега ще трябва да слагам бариера но кво да се прави- за един сватба за друг брадва.
Супер става къщичката и мераклийски си я правиш личи си. Можеш ли да кажеш какви са металните профили, които си ползвал за рамки на прозорците. Беше споменал, че са някакви подобни на тези от алуминиевите дограми. Понеже и аз ще правя едно остъкление, но не искам да е от винкелови профили.
Благодар предварително.