това за крановете добре,обаче като ще въртиш водата с помпа е нужно да оставиш отвори или по-добе да монтираш направо дюзите в стените,защото пускайки чистата вода отгоре и дърпайки мръсната отдолу няма как да я завихриш така че да се почиства цялата.монтирай няколко нагнетателни дюзи на кръст ,на около 1/3 от височината и нака шанса да ти останат зони с мъртва вода е по-малък.аз за моят басейн използвам едни течни препарати на SAVO и съм доволен.държат водата около три месеца.в началото се сипва ударна доза и след това на седмица по 50 милилитра.ако имаш много дървета не е зле да помислиш и за щора върху басейна за да го предпазиш от листа и насекоми.Успех.

Само един пример ,относно тока за уточнение:има моменти в които когато включа ъглошлайфа не иска да завърти...., за да мога да заварявам с електрожена го включвам между 2 фази....хидрофора често не иска да завърти,или най-малкото не изключва помпата при условие че пресостата е намален до край и ...т.н.
Така че колкото и да се старая мисля че ще е по-добре да направя поне визуален ефект,отколкото в моя случай-да гоня вятъра

P.S. Как се казват преператите,които използваш ,горе долу колко струват и каква е дозировката на рецептата ти?