Всички въпроси за вилата.
Pooh - майстор
Градинар написа:
И да не бъда просто нападка ще кажа, че виждам камини направени доста, ама доста по-добре от тази. Дори тук във направи си сам.
Съжалявам ама погледнете и вие. И вижте, че ако хванеш някой помощник на гипсаджия от съседния строеж ще залепи по-добре тези камъни. Отврат!
Иначе клиента е имал добра идея. Но за жалост не е случил на "майстор".

Изображение
Като ще си мерите "достойнствата", защо не покажеш правилният начин за лепене на камък по окръжност? Или имаше предвид някои други камъни?
Аз лично не разбирам нищо от камини, за да взимам каквото и да е отношение по техническите въпроси, но визията на показаната камина е без забележки. Отделен е въпроса, че подобни изпълнения са нетипични за българина и по тази причина - оплювани.
Нужно ли е личните драми да се пренасят с повод и без повод по всички теми? Като искаш да се заяждаш с някого - има си лични съобщения или чакаш да покаже нещо недомислено и зле направено, но да казваш на черното - бяло ... говори зле за самият критик.
Последна промяна от Pooh на ср фев 08, 2012 10:09 pm, променено общо 1 път.
Pooh - майстор
Мунчо, Стефан си мисли, че си BARD (MASTERCAM) и търси под вола - теле. :lol:
Стефко - специалист
:lol:
Последна промяна от Стефко на ср фев 08, 2012 11:27 pm, променено общо 1 път.
Стефко - специалист
:lol:
Последна промяна от Стефко на ср фев 08, 2012 11:27 pm, променено общо 3 пъти.
stiv1961 - майстор
Айдеееееее.......... къде отиде камината :?
BARD - специалист
Градинарче Камината е направена точно и стриктно по желанието на клиента ,самият той изрично пожела камъка /травертин/на основата на камината да е точно така както го виждаш на снимката а аз стриктно спазвам желанието на клиента .

Хайде сега ти ми покажи поне една подобно камина направена от твоето протеже /сещаш се за кой говоря/ и тогава коментирай неща които не разбираш.

Стефане мойте уважения но Мунчо няма нищо общо с Транспортирчо.
jekasus - майстор
За господа хейтъри, спамери и хора без работа.

Изображение

Две страници излишен спам, ако нищо не можете да кажете по тема, просто си намерете някаква друга работа.
Градинар - специалист
Pooh написа:
Градинар написа:
И да не бъда просто нападка ще кажа, че виждам камини направени доста, ама доста по-добре от тази. Дори тук във направи си сам.
Съжалявам ама погледнете и вие. И вижте, че ако хванеш някой помощник на гипсаджия от съседния строеж ще залепи по-добре тези камъни. Отврат!

Изображение
Като ще си мерите "достойнствата", защо не покажеш правилният начин за лепене на камък по окръжност? Или имаше предвид някои други камъни?
Аз лично не разбирам нищо от камини, за да взимам каквото и да е отношение по техническите въпроси, но визията на показаната камина е без забележки. Отделен е въпроса, че подобни изпълнения са нетипични за българина и по тази причина - оплювани.
Нужно ли е личните драми да се пренасят с повод и без повод по всички теми? Като искаш да се заяждаш с някого - има си лични съобщения или чакаш да покаже нещо недомислено и зле направено, но да казваш на черното - бяло ... говори зле за самият критик.
Pooh именно поради описаната причина реших, че ще се възприеме, като заяждане и изтрих постовете си. Е.. ти си хванал час от тях. Не бих искал да влизам в полемики... времето ми отделено за форуми, предпочитам да е обвързано с нещо положително.
Просто имам забележка към някой детайли в облицовката на основата. С просто око се вижда, че седят като апликации във фотошоп. Съжалявам ама снадките си личат от разклона за Карлово. И оправдания, че клиента така е искал са смехотворни. Просто няма такъв клиент...освен ако не е за 5 лв де. Иначе, като цялостно изпълнение и съчетание на общия дизайн на помещението... то е ясно, няма нищо общо с гипсаджията. И заради това само ще кажа, че липсва космоса.
Transporterr - специалист
Мунчо написа:
а2+б2=(a+b)(a+b) :?

алоо математиците

(а+б)(а+б) = (а+б)^2= а^2+2аб+б^2 следователно (а+б)(а+б)≠ а^2+б^2

6 клас :)
BARD - специалист
Градинар написа:
Pooh написа:
Градинар написа:

Изображение
Pooh именно поради описаната причина реших, че ще се възприеме, като заяждане и изтрих постовете си. Е.. ти си хванал час от тях. Не бих искал да влизам в полемики... времето ми отделено за форуми, предпочитам да е обвързано с нещо положително.
Просто имам забележка към някой детайли в облицовката на основата. С просто око се вижда, че седят като апликации във фотошоп. Съжалявам ама снадките си личат от разклона за Карлово. И оправдания, че клиента така е искал са смехотворни. Просто няма такъв клиент...освен ако не е за 5 лв де. Иначе, като цялостно изпълнение и съчетание на общия дизайн на помещението... то е ясно, няма нищо общо с гипсаджията. И заради това само ще кажа, че липсва космоса.

От кога в" Паркове и градини" започнаха да вдяват от камини и облицовки ? :lol:

Тема "Как си направих камина 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: