• 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 10
Всички въпроси за вилата.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
HD, накефих се!
Къща, до къщата лятна кухничка, до кухничката пещичка, над пещичката навесче... назима ще го остъклиш...
HD - специалист
n_a написа:
HD, накефих се!
Къща, до къщата лятна кухничка, до кухничката пещичка, над пещичката навесче... назима ще го остъклиш...
Благодаря, радвам се, че ви харесва, то и на мене си ми харесва де :-D
Искам да го "остъкля", но с тези найлони, за да мога лятото да си ги навивам нагоре :cool:
По-късно ще кача и няколко снимки на райграса + декоративния басейн в него, който също принадлежи към инфраструкутрата на барбекюто :lol: А отпред пред къщата пък има и беседка :wink:

Ето и малко от прилежащата инфраструктура:
Изображение

Изображение

Изображение

А ако басейна ви се вижда малък, то всъщност не е точно така (на снимките така изглежда):
Изображение
Басейна е с размери 178х126х54 см и е с вместимост 500 литра - най-големия, който беше в Баумакс :lol: Абе почти колкото мене е басейна ;-)

До басейна съм закарал кабел за помпа за фонтанче и евентуално някакви подводни лампи.
Около самото басейнче е засят райграс и да се надяваме, че ще стане гъст и хубав като другия, че да го подпуквам с ел. косачката :-D
manobg - специалист
Тези цементовите колове колко ги мразя ако знаете. Като си купих къщата те най-много ми вадеха очите и въпреки, че съм махнал повечето, останалите още ме дразнят. Тази пролет ще си заминат и последните 4-5 броя.
pipbel - майстор
Тези цементовите колове колко ги мразя ако знаете
И аз така
А ако басейна ви се вижда малък, то всъщност не е точно така (на снимките така изглежда)
HD, все пак ми изглежда малък (особено на фона на твойте габарити :-D )
Вземи сложи още 1-2 до него, може като 3 листна детелина да стане. :cool:
Dansaver - специалист
Абе колкото и хубав навес да направите гледката от Родопите няма как да я докарате.
Как ме е яд, че съм на равното :evil: Добре, че поне съм в къща та и аз ще подхвана някой навес, не мога да си представя барбекю в апартамент :-D
evdoki - специалист
Dansaver написа:
гледката от Родопите няма как да я докарате.
Имаме си от Рила и Средна гора. Виждам от къщата Мусала и Белмекен
:-D
HD - специалист
Dansaver написа:
Абе колкото и хубав навес да направите гледката от Родопите няма как да я докарате.
Всъщност не виждам защо трябва да я докарвам ... Аз съм родом от Априлци, Ловешко (нашите там си живеят де) и там гледките достатъчно ме радват :wink: :lol:
Но, разбира се този навес е от селото на половинката ми (което е на равното, намира се между Нова Загора и Ямбол, най-общо казано :) ), и понеже по-ми е хубаво ако има гори и баири наоколо (за справка, вж откъде съм родом :-D ), и понеже няма как да се уреди това, компенсираме с навеси, барбекюта и т.н. :-D
ZEDYCUS - майстор
evdoki
МнениеПуснато на: Съб Апр 18, 2009 12:36 pm Заглавие:
Dansaver написа:
гледката от Родопите няма как да я докарате.

Имаме си от Рила и Средна гора. Виждам от къщата Мусала и Белмекен
Very Happy
Вярно се вижда ,лично проверих :) .Аз гледка от Родопите няма нужда да си докарвам, имам си я. :-D Ето прясна от Великден-

Изображение

А сега по същество, благодарение на колегата GALY, беседката ни има нова дървена врата в тон с дървенията. :-D

Изображение
Последна промяна от ZEDYCUS на ср апр 22, 2009 9:53 pm, променено общо 1 път.
Dansaver - специалист
Ееее ядосахте ме вече!!
Запазих си вила от първи до пети май на Априлци и аз да погледам малко планина!
:-D :lol: :-D :lol:
Ако някой иска да пием по бира и да си говорим за навеси ........
Има един каякар бай Данчо - там сме
Калфата - помощник
Да ви питам и аз нещо!
В момента правя комбинирано пещ и чеверме, нещо обаче не додявам защо майстора настоява пеща да е изградена не от огнеупорни тухли, а от старите тухли вдлъбнатите. Неговото обяснение е че огнеупорната тухла е за предпочитане ако по цял ден се пекат например пици.
Дайте съвет моля :? :? :? :? :?
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 10

Тема "Навес за барбекю." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: