• 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 17
Всички въпроси за вилата.
шоп - майстор
Колега, евала за ентусиазма, но май не си използвал нивелир или отвес!!!
на снимките където вече си боядисал колците се вижда, че един няма под отвес.
Другото, което мен лично не ми харесва е бетонната основа. Пак на тези снимки се вижда че горният ръб на бетона не е хоризонтален а е "дунавски вълни"
nv952 - майстор
За първи път правя толкова мащабен проект които изисква повече пари от обикновено и за много от нещата които правя нямам практика затова на мен не ми пречи че е леко изкривено...пък то е и от вътрешната страна и само аз си го гледам. :)
шоп - майстор
Разбирам
за първи път е добре значи
ако след време нещо започне да те дразни има лесен начин да се оправят тези неща
Поздрави
nv952 - майстор
3Д модел как ще изглежда (ако успея да го завърша) https://3dwarehouse.sketchup.com/model. ... c3e7ca4c00
ВЪПРОС за портата-По красиво ще е ако е от дърво.Измислил съм рамката да е с греда 8х8 см и вътре дъски с размер ширина 10см,дебелина 3см,дължина 2метра и разлика между тях 5 см.
Другия материал от който бях решил да е е метални профили и цялата да бъде от метал обаче нали не съм много добър с електрожена някои профили ги изгарям и бая заварки ще има.Та ако я направя от дърво ще може ли да се монтира механизъм за плъзгане :?:
Изображение
EDI - майстор
Абе, то може да се монтира, ама тази конструкция, както е на картинката ще се изметне ми се струва при дълга врата.Ще трябва малко да се промени конструкцията.Колко е дълга вратата.Ако мащаба отговаря, като гледам е над 3 метра.
nv952 - майстор
точно 3 метра пюс минус 10см защото още не съм направил последната колона.
nv952 - майстор
Малко ъпдейт на темата
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
kuger - майстор
Пич, кефя се на мерака ти и на скоростта, с която правиш всичко, но, намали малко темпото за сметка на качеството.
Бих искал да имам ентусиазма и енергията ти!
:partyman:
nv952 - майстор
И на мен започна да ми прави впечатление качеството напоследък :?
Май за някои неща от портата ще се обърна към професионалист. :)

П.С Снимките са от днес но това го направих още преди около 8 дни. :-D

kuger и ако може да кажеш кое според теб не е особено в ред защото други гледни точки са ми много полезни за да си видя грешките.
kuger - майстор
Ами, като цяло е добре, единия фенер ми се види леко на криво, бордюра на оградата леко вълнообразен, но: щом сега започваш, имаш мерак, всичко ще си дойде с времето.
Пак ти казвам - възхищавам ти се на мерака и скоростта на работата!
Живи и здрав, и да не те напуска ентусиазма!
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 17

Тема "Ограда-колове и врата" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: