• 1
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • 62
Всички въпроси за вилата.
jinio - специалист
Ето резултата от днес, надявам се утре като сваля кофража да не падне, че смятам да направя по-сериозна проба на пещта. Взел съм някои неща за пещта и за скарата пък да видим.

Прикачен файл

Снимка0056.jpg

Прикачен файл

Снимка0057.jpg Ето с този джолан, пилешки бутчета, пържоли и дробче смятам да пробвам.
stiv1961 - майстор
Колко пъти си разпалвал пещта до сега? Имай предвид, че трябва да се пали за кратко няколко пъти докато изсъхне хубаво. Свода няма да падне, стига стените да са изсъхнали добре.
jinio - специалист
Днес е за втори път, първия път я горях около час и сложих вътре няколко пилешки бутчета, след два часа имаше гръцка музика и бира. Днес направих и скарата и поставка за тиган, ето резултата.

Прикачен файл

Снимка0063.jpg

Прикачен файл

Снимка0060.jpg малко късно се сетих за снимка

Прикачен файл

Снимка0058.jpg
stiv1961 - майстор
Яша бре, да ви е сладко :partyman:
jinio - специалист
Ето и резултата след два часа в пещта, има и две подобие на хляб, но забравих да ги снимам. Ако съм в състояние после ще снимам и крайния резултат.

Прикачен файл

Снимка0065.jpg Това е джолана, май ще ми става любима храна за уикендите.

Прикачен файл

Снимка0064.jpg
bulhomes2 - майстор
Как не си спукал гювеча?!? Гювеч се слага в студена фурна и бавно се затопля с нея. В пещта се ползват метални тави.
jinio написа:
след два часа имаше гръцка музика и бира
Е те за това е цялата игра. :partyman: и със здраве и добри приятели да я ползвате!
jinio - специалист
bulhomes2 написа:
Как не си спукал гювеча?!? Гювеч се слага в студена фурна и бавно се затопля с нея. В пещта се ползват метални тави.
jinio написа:
след два часа имаше гръцка музика и бира
Е те за това е цялата игра. :partyman: и със здраве и добри приятели да я ползвате!
ЕЕЕЕЕЕЕ преди да го сложа в пещта беше пред огъня за да се загрее.
bulhomes2 - майстор
Това е друго =D> . Ма аз отде да знам. Майка ми има магазин за грънци. Ако се наложи понякога я отменям, та в един такъв момент идва клиентка и почва да ме пита дали и нашите гърнета се пукали като другите.
- Как се пукат - я питам.
- Ми винаги като ги сложа на котлона и веднага се пукат...
Жената си насветлявала котлона, па после слагала грънци по него. Ма некачествени грънците напоследък, дее'а...
jinio - специалист
Така е както казват на крива ракета космоса й е виновен. Имали сайт на магазина че ми трябват някои неща.
bulhomes2 - майстор
Не. Което обаче ме сеща, че що да не взема да направя един електронен магазин за него. Тъкмо почти се преборвам с един...
  • 1
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • 62

Тема "Кулинарен център „Наздраве”" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: